Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Calvin Klein – CK All – 100 ml – EDT

kr. 288,95

Calvin Klein CK All Eau de Toilette Spray 100 ml
CK All fra Calvin Klein sprudlende frisk unisex duft til alle. Ck All er en ny fortolkning af den populære bestseller CK One, mere frisk med citrusnoter i toppen og en varm base af trænoter. En duft til all … læs mere her

Er Calvin Klein - CK All - 100 ml - EDT på lager?
Køb Calvin Klein - CK All - 100 ml - EDT

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Calvin Klein - CK All - 100 ml - EDT

Calvin Klein - CK All - 100 ml - EDT Produktfakta

  • Navn: Calvin Klein - CK All - 100 ml - EDT
  • Mærke: calvin klein
  • Pris: Kr. 295.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 3614223162963

Calvin Klein - CK All - 100 ml - EDT fra calvin klein

Calvin Klein - CK All - 100 ml - EDT er stadig en af de mest eftertragtede varer her i webshoppen i vores varekategori Parfume > Kvinder - Kvindedufte. Når du bestiller her får du de lovpligtige 14 dages returret med når du køber Calvin Klein - CK All - 100 ml - EDT. Vidste du at størstedelen af dem der handler online køber Calvin Klein - CK All - 100 ml - EDT hos onlineshoppen BilligParfume.dk, som ikke bare er en døgnflue, men har bevist sit eksistensgrundlag gennem lang tid. Det store vareudvalg giver en stor pulje af varer, og her går mange på jagt efter deres mål, det kan jo passende være Calvin Klein - CK All - 100 ml - EDT. Når du handler online kan priserne findes lavere end i butikker- og det kan lade sig gøre fordi shoppen sparer husleje til en almindelig butik.

Calvin Klein - CK All - 100 ml - EDT og online fordele

Forbrugere der køber produkter i danske webshops, er der bedre fordele, som du ikke nødvendigvis får i fysiske butikker. Du får med dine varer 14 dages returret. når produkterne er købt online, en del shops efterhånden giver endnu mere for at skille sig ud fra konkurrenterne i markedet. At handle online giver dig også en anden fordel, som er et stort udvalg, og prissammenlignen er let at foretage, blandt de mange udbydere af varer, der findes online. Du kan oven i købet gøre det så snart du lige har fem minutter, og sidder ved computeren eller med din telefon. Tænk også på, at ved at handle online, så slipper du helt for, at bære alle varerne fra butikkens hylder hele vejen gennem butikken og hjem til dig selv. Webshoppen sender din varer direkte til din adresse, alternativt kan de sendes til dig arbejde, så du kan frit vælge den løsning, der er bedst for dig. Hvor mange gange har du stået i kø i en butik - det er slut nu, når du handler online køen er der slet ikke, når du handler online, så spilder du ikke din tid på at vente på fru Hansen, der lige skal spørge om, hvad hver enkelt ting koster.