Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Calvin Klein – CK Be – 100 ml – Edt

kr. 234,95

Calvin Klein CK Be Eau de Toilette 100 ml
CK Be har en forfriskende orientalsk duft. Denne unisex parfume har en mild duftblanding af moskus, mandarin, magnolia, fersken og sandeltræ. CK Be var en af de første uni-sex dufte på markedet, den blev lanceret … læs mere her

Er Calvin Klein - CK Be - 100 ml - Edt på lager?
Køb Calvin Klein - CK Be - 100 ml - Edt

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Calvin Klein - CK Be - 100 ml - Edt

Calvin Klein - CK Be - 100 ml - Edt Produktfakta

  • Navn: Calvin Klein - CK Be - 100 ml - Edt
  • Mærke: calvin klein
  • Pris: Kr. 235.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 088300604406

Calvin Klein - CK Be - 100 ml - Edt fra calvin klein

Calvin Klein - CK Be - 100 ml - Edt er en af de mest populære varer her på shoppen i en vores rigtig gode kategorier, nemlig Parfume > Unisex Dufte. Der kommer hele de lovpligtige 14 dages returret hvis du skulle fortryde dit køb Calvin Klein - CK Be - 100 ml - Edt. Her i Danmark er der mange, der køber deres Calvin Klein - CK Be - 100 ml - Edt i webshoppen BilligParfume.dk, som er den foretrukne shop blandt online shoppere. Det store vareudvalg giver en stor pulje af varer, og her går mange på jagt efter deres mål, deriblandt også Calvin Klein - CK Be - 100 ml - Edt. Ved at købe dine varer i en webshop sparer du penge- fordi webshoppen ikke har udgifter til en fysisk butik.

Calvin Klein - CK Be - 100 ml - Edt og online fordele

Hvis du shopper online, begunstiges du af bedre rettigheder, som ikke er en selvfølge i fysiske butikker. Du skal kunne returnere dine varer i 14 dage. når produkterne er købt online, en del shops efterhånden giver endnu mere som ligger udover de lovpligtige 14 dage. Webshops er nødt til at skilte med deres priser på varerne online, som gør det let at sammenligne priser, i den store skov af webshops, der er derude. Og du kan faktisk sammenligne priser så snart du lige har fem minutter, og sidder ved computeren eller med din telefon. En anden ting du også slipper for, at bære alle varerne fra butikkens hylder hele vejen gennem butikken og hjem til dig selv. Efter at have afsluttet din handel, bliver dine varer sendt til dig, alternativt kan de sendes til dig arbejde, så du kan frit vælge den løsning, der er bedst for dig. De tider med at stå i kø er længe forbi - i dag handler vi online og så gå let og ubesværet direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så ungå de trælse frustrationer over, at det kan tage så lang tid for folk at finde de sidste mønter frem.