Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Calvin Klein – CK Be – 200 ml – Edt

kr. 297,95

Calvin Klein CK Be Eau de Toilette 200 ml
CK Be har en forfriskende orientalsk duft. Denne unisex parfume har en mild duftblanding af moskus, mandarin, magnolia, fersken og sandeltræ. CK Be var en af de første uni-sex dufte på markedet, den blev lanceret … læs mere her

Er Calvin Klein - CK Be - 200 ml - Edt på lager?
Køb Calvin Klein - CK Be - 200 ml - Edt

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Calvin Klein - CK Be - 200 ml - Edt

Calvin Klein - CK Be - 200 ml - Edt Produktfakta

  • Navn: Calvin Klein - CK Be - 200 ml - Edt
  • Mærke: calvin klein
  • Pris: Kr. 275.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 0088300604432

Calvin Klein - CK Be - 200 ml - Edt fra calvin klein

Calvin Klein - CK Be - 200 ml - Edt findes stadig i Top-10 eller tæt på i den godt sælgende kategori Parfume > Kvinder - Kvindedufte. Der følger også de lovpligtige 14 dages returret der sikrer dig, hvis du mod forventning skulle fortryde købet af Calvin Klein - CK Be - 200 ml - Edt. Mange er udmærket klar over, at man køber din Calvin Klein - CK Be - 200 ml - Edt online hos webshoppen BilligParfume.dk, der har forstået at dække hele Danmark med de helt rigtige varer. Vi har håndplukket varerne og blandt dem finder du noget for alle, og der er det oplagte valg Calvin Klein - CK Be - 200 ml - Edt. Ved at købe dine varer i en webshop kan priserne være lavere- fordi webshoppen ikke har udgifter til en fysisk butik.

Calvin Klein - CK Be - 200 ml - Edt og online fordele

Handler du varer i en dansk webbutik, får du nogle bedre betingelser, som ikke nødvendigvis findes i fysiske butikker. Alle danske webshops skal jævnfør loven give 14 dages returret. når produkterne er købt online, og i nogle tilfælde giver shoppen endda mere og nogle giver endda et helt års returret. Husk også på, at du online har et kæmpe udvalg, og priser og betingelser er let for dig at sammenligne, uden af være afhængig af, at det skal være tæt på din bopæl. Og du kan endda gøre det direkte på din mobiltelefon i bussen eller toget. Mange har allerede fundet glæde ved at købe online og slippe for, at bære alle varerne fra butikkens hylder hele vejen gennem butikken og hjem til dig selv. Et fragtfirma som f.eks. Postnord eller GLS sender varerne til din adresse, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, du skal bare huske at vælge den rigtige adresse. Glem alt om at stå i kø, hvor ekspedienten lige skal ringe til en anden for at høre, hvorfor prisen ikke går ind til det rigtige. Når handlen foregår online det er slut med dårlig køkultur og vrissende mennesker, så er det aldrig mere ubehaget ved at stå alt for tæt i en kø til kassen.