Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Calvin Klein – CK IN2U Him – 150 ml – Edt

kr. 248,95

Calvin Klein CKIN2U Him Eau de Toilette 150 ml
CK IN2U Him er en aromatisk herreduft, som med den unikke note af Tomat blade bidrager til en frisk krydret top i duftens opbygning og er med til at skabe denne fine balance der gør CK IN2U Him så populær bla … læs mere her

Er Calvin Klein - CK IN2U Him - 150 ml - Edt på lager?
Køb Calvin Klein - CK IN2U Him - 150 ml - Edt

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Calvin Klein - CK IN2U Him - 150 ml - Edt

Calvin Klein - CK IN2U Him - 150 ml - Edt Produktfakta

  • Navn: Calvin Klein - CK IN2U Him - 150 ml - Edt
  • Mærke: calvin klein
  • Pris: Kr. 269.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 088300196944

Calvin Klein - CK IN2U Him - 150 ml - Edt fra calvin klein

Calvin Klein - CK IN2U Him - 150 ml - Edt er en af de håndplukkede varenumre her i shoppen i varegruppen Parfume > Mænd - Herredufte. Det er ret godt at du får de lovpligtige 14 dages returret som er en fin sikkerhed for dig, hvis du nu fortryder dig køb af Calvin Klein - CK IN2U Him - 150 ml - Edt. Fun fact er at de fleste shoppere i Danmark køber Calvin Klein - CK IN2U Him - 150 ml - Edt online hos webshoppen BilligParfume.dk, der giver dig det store udvalg af de produkter du leder efter. Der er mange varer i shoppen og i det store udvalg finder du noget for alle, og der er det oplagte valg Calvin Klein - CK IN2U Him - 150 ml - Edt. Når du handler online er priserne bedre- og det lader sig gøre, når man ikke skal betale til showroom og butikker på dyre adresser.

Calvin Klein - CK IN2U Him - 150 ml - Edt og online fordele

Det er værd at huske på, når der shoppes online, begunstiges du af bedre rettigheder, som du ikke nødvendigvis får i fysiske butikker. Lovgivningen dikterer min. 14 dages returret. når produkterne er købt online, en del shops efterhånden giver endnu mere som ligger udover de lovpligtige 14 dage. At handle online giver dig også en anden fordel, som er et stort udvalg, og prissammenlignen er let at foretage, i de mange webshops der er på det danske marked. Og du kan endda gøre det i løbet af nul-komma-fem med din smartphone eller tablet. Mange har allerede fundet glæde ved at købe online og slippe for, at varens pris er forskellige fra skiltet og til kasseapparatet, så du skal stå i kø bagefter for at få den rigtige pris. Når du har købt dine varer, sendes de til din adresse, eller de kan blive sendt til din arbejdsplads, så du kan vælge det, det er lettes for dig. De tider med at stå i kø er længe forbi - i dag handler vi online og der er ingen kø online - det er bare direkte til betaling, og så er du videre, så er det aldrig mere ubehaget ved at stå alt for tæt i en kø til kassen.