Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Calvin Klein – CK One – 200 ml – Edt

kr. 389,95

Calvin Klein CK One Eau de Toilette Spray
 
Calvin Kleins nok mest populære og sælgende duft CK One! En eau de toilette i unisex version, der kan bruges af både mænd og kvinder. CK One duften er let, frisk med et strejf af citrus. Du finder også fruity d … læs mere her

Er Calvin Klein - CK One - 200 ml - Edt på lager?
Køb Calvin Klein - CK One - 200 ml - Edt

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Calvin Klein - CK One - 200 ml - Edt

Calvin Klein - CK One - 200 ml - Edt Produktfakta

  • Navn: Calvin Klein - CK One - 200 ml - Edt
  • Mærke: calvin klein
  • Pris: Kr. 299.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 0088300607433

Calvin Klein - CK One - 200 ml - Edt fra calvin klein

Calvin Klein - CK One - 200 ml - Edt er en af mange varer her på shoppen og findes i den populære kategori Parfume > Kvinder - Kvindedufte. Det er ret godt at du får de lovpligtige 14 dages returret med din pakke når du køber Calvin Klein - CK One - 200 ml - Edt. Det overrasker ikke nogen, at der er mange der køber Calvin Klein - CK One - 200 ml - Edt hos den populære shop BilligParfume.dk, der altid har et stort udvalg af populære varer. I det store udvalg af varer går mange på jagt efter deres mål, deriblandt også Calvin Klein - CK One - 200 ml - Edt. Køber du varer online er priserne bedre- fordi webshoppen ikke har udgifter til en fysisk butik.

Calvin Klein - CK One - 200 ml - Edt og online fordele

Handler du varer i en dansk webbutik, er du sikret lidt bedre rettigheder, end loven foreskriver for de fysiske butikker. Webshop skal følge dansk lov, der giver 14 dages retrret. når dine varer købes i en shop, der findes også shops, der er endnu bedre og giver mere som ligger udover de lovpligtige 14 dage. Derudover har du et meget større udvalg, og det bevirker, at du med få klik kan finde det bedste tilbud, på tværs af forskellige webshops. Du kan oven i købet gøre det fra mobilen eller en tablet uden brug af en computer. Tænk også på, at ved at handle online, så slipper du helt for, at du ikke kan bære alle din varer på én gang og skal gå flere gange frem og tilbage til bilen. Efter at have afsluttet din handel, bliver dine varer sendt til dig, eller du kan bede dem om at sende til dit arbejde i stedet for, og få den løsning, der passer bedst for dig. Den irriterende kassekø undgår du ved at handle online køen er der slet ikke, når du handler online, så ungå de trælse frustrationer over, at det kan tage så lang tid for folk at finde de sidste mønter frem.