Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Calvin Klein – CK One – Deodorant Spray

kr. 118,95

Calvin Klein CK One Deodorant Spray 150 ml
CK One er forfriskende og afslappende unisex duft, med friske og frugtagtige duftnoter af ananas, mandarin og papaya. Blandet med bergamot, kardemomme og lemon som et tvist til det søde. Florale noter i midten af … læs mere her

Er Calvin Klein - CK One Deodorant Spray -150 ml på lager?
Køb Calvin Klein - CK One Deodorant Spray -150 ml

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Calvin Klein - CK One - Deodorant Spray

Calvin Klein - CK One - Deodorant Spray Produktfakta

  • Navn: Calvin Klein - CK One - Deodorant Spray
  • Mærke: calvin klein
  • Pris: Kr. 99.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 088300069958

Calvin Klein - CK One - Deodorant Spray fra calvin klein

Calvin Klein - CK One - Deodorant Spray ligger på hylden i det store sortiment der er i den eftertragtede varegruppe Deodoranter Spray og Stick. Det er ren luksus at få de lovpligtige 14 dages returret med din pakke når du køber Calvin Klein - CK One - Deodorant Spray. Du kan roligt gøre som rigtig mange andre har gjort før dig og købe din Calvin Klein - CK One - Deodorant Spray hos onlineshoppen BilligParfume.dk, der altid har et stort udvalg af populære varer. Her i online shoppens kæmpe udvalg kan du helt sikkert finde noget du kan li, og der er det oplagte valg Calvin Klein - CK One - Deodorant Spray. Når du handler online er priserne bedre- når webshoppen sparer de penge som en almindelig butik bruger, så kommer det dig til gode.

Calvin Klein - CK One - Deodorant Spray og online fordele

Hver eneste gang, du shopper online i en dansk webshop, får du nogle bedre betingelser, end hvis du handler i en fysisk butik. Dansk lov kræver af webshoppen, at de skal give dig 14 dages returret. efter du har købt dine varer, og i nogle tilfælde giver shoppen endda mere for at skille sig ud fra konkurrenterne i markedet. At webshops har alt liggende klar til dig online, betyder også at deres priser online, og priser og betingelser er let for dig at sammenligne, i de mange webshops der er på det danske marked. For at det ikke skal være løgn, kan du endda lave en prissammenligning super hurtigt, det er bare lige at finde de shop, der sælger din vare. Den helt stort fordel ved købe produkterne online er at slippe for, at bære alle varerne fra butikkens hylder hele vejen gennem butikken og hjem til dig selv. Webshoppen kan sende produkterne hjem til dig, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, og det kan frit vælges, når du angiver leveringadresse. Hvor mange gange har du stået i kø i en butik - det er slut nu, når du handler online køer er en saga blot, her er det direkte til kassen og betale med det samme, så spilder du ikke din tid på at vente på fru Hansen, der lige skal spørge om, hvad hver enkelt ting koster.