Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Calvin Klein – Defy – 100 ml – Edt

kr. 524,95

Calvin Klein Defy Man Eau de Toilette 100 ml
Defy er en aromatisk maskulin herreduft, som åbnes med den friske duft af Bergamot Appelsin og Lavendel, hvorefter den krydrede duft af Vetiver danner en varm midte, inden der rundes af med blød Amber. Dette sk … læs mere her

Er Calvin Klein - Defy - 100 ml - Edt på lager?
Køb Calvin Klein - Defy - 100 ml - Edt

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Calvin Klein - Defy - 100 ml - Edt

Calvin Klein - Defy - 100 ml - Edt Produktfakta

  • Navn: Calvin Klein - Defy - 100 ml - Edt
  • Mærke: calvin klein
  • Pris: Kr. 524.95
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 3616301296669

Calvin Klein - Defy - 100 ml - Edt fra calvin klein

Calvin Klein - Defy - 100 ml - Edt er klar til dig her i shoppen. Du finder den i vores varekategori Parfume > Mænd - Herredufte. Din pakke kommer hjem til dig med de lovpligtige 14 dages returret hvis du skulle fortryde dit køb Calvin Klein - Defy - 100 ml - Edt. Fun fact er at de fleste shoppere i Danmark køber Calvin Klein - Defy - 100 ml - Edt online hos webshoppen BilligParfume.dk, som ikke bare er en døgnflue, men har bevist sit eksistensgrundlag gennem lang tid. Der er mange varer i shoppen og i det store udvalg kan du helt sikkert finde noget du kan li, og der er det oplagte valg Calvin Klein - Defy - 100 ml - Edt. Når du handler online sparer du penge- og det kan lade sig gøre fordi shoppen sparer husleje til en almindelig butik.

Calvin Klein - Defy - 100 ml - Edt og online fordele

Hver eneste gang, du shopper online i en dansk webshop, får du andre fordele, som du ikke nødvendigvis får i fysiske butikker. Produkter der handles i en dansk shop, skal have 14 dages returret. efter du har foretaget dit køb på nettet, en del shops efterhånden giver endnu mere end de 14 dage, de er forpligtet til. En anden fordel ved online shops er, at alle varer og priser ligger online, og det er let at gennemskue, hvilken pris og betingelser der er bedst, i den store skov af webshops, der er derude. Det er let i dag at sammenligne priser - du kan gøre det så snart du lige har fem minutter, og sidder ved computeren eller med din telefon. Tænk også på, at ved at handle online, så slipper du helt for, at være underlagt butikkernes åbningstider. Webshoppen sender din varer direkte til din adresse, alternativt kan de sendes til dig arbejde, du skal bare huske at vælge den rigtige adresse. Hvor mange gange har du stået i kø i en butik - det er slut nu, når du handler online så det er direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så slip for de sædvanlige forkerte valg af kø - man vælger altid den langsomste.