Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Calvin Klein – Defy – 30 ml – Edt

kr. 284,95

Calvin Klein Defy Man Eau de Toilette 30 ml (EDT)
Defy er en aromatisk maskulin herreduft, som åbnes med den friske duft af Bergamot Appelsin og Lavendel, hvorefter den krydrede duft af Vetiver danner en varm midte, inden der rundes af med blød Amber. Det … læs mere her

Er Calvin Klein - Defy - 30 ml - Edt på lager?
Køb Calvin Klein - Defy - 30 ml - Edt

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Calvin Klein - Defy - 30 ml - Edt

Calvin Klein - Defy - 30 ml - Edt Produktfakta

  • Navn: Calvin Klein - Defy - 30 ml - Edt
  • Mærke: calvin klein
  • Pris: Kr. 299.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 3616301296652

Calvin Klein - Defy - 30 ml - Edt fra calvin klein

Calvin Klein - Defy - 30 ml - Edt er en af de mest populære varer her på shoppen i varegruppen Parfume. Din pakke kommer hjem til dig med de lovpligtige 14 dages returret med når du køber Calvin Klein - Defy - 30 ml - Edt. Mange er udmærket klar over, at man køber din Calvin Klein - Defy - 30 ml - Edt i den kendte webshop BilligParfume.dk, der er blandt de førende i Norden inden for branchen. Der er mange varer i shoppen og i det store udvalg kan du shoppe løs efter lækre varer, og der er det oplagte valg Calvin Klein - Defy - 30 ml - Edt. Når der handles i webshop kan priserne være lavere- når webshoppen sparer de penge som en almindelig butik bruger, så kommer det dig til gode.

Calvin Klein - Defy - 30 ml - Edt og online fordele

Køber du produkter i forskellige webshops, er du sikret lidt bedre rettigheder, så du på nogle områder er bedre stillet, end hvis du handler I fysiske butikker. Dansk lov kræver af webshoppen, at de skal give dig 14 dages returret. når produkterne er købt online, og du kan finde webshops der giver mere og nogle giver endda et helt års returret. En stor fordel for dig som forbruger er, at webshops har deres priser online, og det er let at gennemskue, hvilken pris og betingelser der er bedst, iblandt alle de shops der sælger det, du er ude efter. Du kan oven i købet gøre det direkte på din mobiltelefon i bussen eller toget. Ved at købe dine varer online, slipper du for, at være underlagt butikkernes åbningstider. Efter at have afsluttet din handel, bliver dine varer sendt til dig, eller du kan bede dem om at sende til dit arbejde i stedet for, så du kan frit vælge den løsning, der er bedst for dig. I onlineshoppen er der ingen kø det er slut med dårlig køkultur og vrissende mennesker, så er det aldrig mere ubehaget ved at stå alt for tæt i en kø til kassen.