Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Calvin Klein – Escape women – 100 ml – Edp

kr. 288,95

Calvin Klein Escape Women Eau de Parfum 100 ml
Calvin Klein Escape er en feminin duft der indeholder en blanding af æble, mandarin, rose, blomme og fersken. Med topnoter af moskus og sandeltræ. Den har et strejf af traditionelle blomsterarter såsom fransk … læs mere her

Er Calvin Klein - Escape women - 100 ml - Edp på lager?
Køb Calvin Klein - Escape women - 100 ml - Edp

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Calvin Klein - Escape women - 100 ml - Edp

Calvin Klein - Escape women - 100 ml - Edp Produktfakta

  • Navn: Calvin Klein - Escape women - 100 ml - Edp
  • Mærke: calvin klein
  • Pris: Kr. 289.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 0088300608409

Calvin Klein - Escape women - 100 ml - Edp fra calvin klein

Calvin Klein - Escape women - 100 ml - Edp er efter stor efterspørgsel tilføjet i vores varekategori Parfume > Kvinder - Kvindedufte. Når du bestiller her får du de lovpligtige 14 dages returret der er en god garanti mod at købe det forkerte. Du kan inden for fristen bare returnere Calvin Klein - Escape women - 100 ml - Edp. Langt de fleste i Norden køber deres Calvin Klein - Escape women - 100 ml - Edp hos den populære shop BilligParfume.dk, som giver dig det store udvalg til de rigtige priser. Blandt alle varerne i shoppen går mange på jagt efter deres mål, og der er det oplagte valg Calvin Klein - Escape women - 100 ml - Edp. Køber du varer online kan priserne være lavere- det skyldes bl.a. at sådan noget som husleje kan være meget lavere, da en god beliggenhed ikke er nødvendig.

Calvin Klein - Escape women - 100 ml - Edp og online fordele

Vidste du, at hver gang du køber noget i en af de danske webshops, får du nogle bedre betingelser, som du ikke nødvendigvis får i fysiske butikker. Dine varer skal kunne returneres i 14 dage. efter du har foretaget dit køb på nettet, og i nogle tilfælde giver shoppen endda mere end standard returretten og giver meget længere returtid. Webshops er nødt til at skilte med deres priser på varerne online, og priser og betingelser er let for dig at sammenligne, blandt de mange udbydere af varer, der findes online. Og i dag kan du uden videre sammenligne priser når du har lyst, uden at være afhængig af butikkers åbningstider. Den helt stort fordel ved købe produkterne online er at slippe for, at være underlagt butikkernes åbningstider. Efter at have afsluttet din handel, bliver dine varer sendt til dig, alternativt kan de sendes til dig arbejde, og det giver en god fleksibilitet for dig. I onlineshoppen er der ingen kø så gå let og ubesværet direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så det er slut med at blive irriteret over langsomme mennesker i køen.