Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Calvin Klein – Eternity – 30 ml – Edp

kr. 248,95

Calvin Klein Eternity Eau de Parfum 30 ml
En elegant duft til kvinder lanceret i 1988. Eternity duften blev dedikeret og navngivet efter håb på evig lykke og kærlighed, deraf også navnet. CK parfumen til kvinder er klassisk og frisk. Den åbner med lækre f … læs mere her

Er Calvin Klein - Eternity - 30 ml - Edp på lager?
Køb Calvin Klein - Eternity - 30 ml - Edp

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Calvin Klein - Eternity - 30 ml - Edp

Calvin Klein - Eternity - 30 ml - Edp Produktfakta

  • Navn: Calvin Klein - Eternity - 30 ml - Edp
  • Mærke: calvin klein
  • Pris: Kr. 229.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 088300601387

Calvin Klein - Eternity - 30 ml - Edp fra calvin klein

Calvin Klein - Eternity - 30 ml - Edp er ret populær blandt alle vores varer i onlineshoppen i varegruppen Parfume > Kvinder - Kvindedufte. Vidste du, at du også får de lovpligtige 14 dages returret som er en fin sikkerhed for dig, hvis du nu fortryder dig køb af Calvin Klein - Eternity - 30 ml - Edp. Her i Danmark er der mange, der køber deres Calvin Klein - Eternity - 30 ml - Edp hos onlineshoppen BilligParfume.dk, som ofte har gode tilbud og sørger for du sparer gode penge. Det store vareudvalg giver en stor pulje af varer, og her kan du helt sikkert finde noget du kan li, som jo fx kan være Calvin Klein - Eternity - 30 ml - Edp. Køber du varer online er varerne billigere- fordi webshoppen ikke har udgifter til en fysisk butik.

Calvin Klein - Eternity - 30 ml - Edp og online fordele

Købes der ind i en webshop, får du andre fordele, som du ikke nødvendigvis får i fysiske butikker. Produkter der handles i en dansk shop, skal have 14 dages returret. når dine varer købes i en shop, en del shops efterhånden giver endnu mere som ligger udover de lovpligtige 14 dage. Når webshops ligger online, får du med et par klik et stort udvalg , og det gør en prissammenligning let, i de mange webshops der er på det danske marked. Det er let i dag at sammenligne priser - du kan gøre det i løbet af nul-komma-fem med din smartphone eller tablet. Du får også en anden stor fordel, når du shopper online, og det er du slipper for, at være afhængig af at nå at handle i butikkens åbningstid. Et fragtfirma som f.eks. Postnord eller GLS sender varerne til din adresse, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, og få den løsning, der passer bedst for dig. Den irriterende kassekø undgår du ved at handle online køer er en saga blot, her er det direkte til kassen og betale med det samme, så spilder du ikke din tid på at vente på fru Hansen, der lige skal spørge om, hvad hver enkelt ting koster.