Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Calvin Klein – Eternity – 50 ml – Edp

kr. 368,95

Calvin Klein Eternity Eau de Parfum 50 ml
En duft til kvinder lanceret i 1988. Duften blev dedikeret og navngivet efter håb på evig lykke og kærlighed, deraf også navnet. CK Parfumen til kvinder er klassisk og frisk. Eternity Eau de Parfum, åbner med lækr … læs mere her

Er Calvin Klein - Eternity - 50 ml - Edp på lager?
Køb Calvin Klein - Eternity - 50 ml - Edp

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Calvin Klein - Eternity - 50 ml - Edp

Calvin Klein - Eternity - 50 ml - Edp Produktfakta

  • Navn: Calvin Klein - Eternity - 50 ml - Edp
  • Mærke: calvin klein
  • Pris: Kr. 295.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 0088300601301

Calvin Klein - Eternity - 50 ml - Edp fra calvin klein

Calvin Klein - Eternity - 50 ml - Edp får stadig topkarakter blandt forbrugerne der har købt den i den altid eftertragtede varekategori Parfume > Kvinder - Kvindedufte. Husk du får hele de lovpligtige 14 dages returret der sikrer dig, hvis du mod forventning skulle fortryde købet af Calvin Klein - Eternity - 50 ml - Edp. Vidste du at størstedelen af dem der handler online køber Calvin Klein - Eternity - 50 ml - Edp i den kendte webshop BilligParfume.dk, der giver dig det store udvalg af de produkter du leder efter. Hos webshoppens store udvalg finder mange det de leder efter, som jo fx kan være Calvin Klein - Eternity - 50 ml - Edp. Køber du varer online kan priserne være lavere- og det lader sig gøre, når man ikke skal betale til showroom og butikker på dyre adresser.

Calvin Klein - Eternity - 50 ml - Edp og online fordele

Det er faktisk hver gang, når du shopper rundt online, er du stillet lidt bedre, end loven foreskriver for de fysiske butikker. Produkter der handles i en dansk shop, skal have 14 dages returret. når dine varer købes i en shop, og i nogle tilfælde giver shoppen endda mere end de 14 dage, de er forpligtet til. Oveni returretten har du online også et ret stort udvalg af varer og shops, og det bevirker, at du med få klik kan finde det bedste tilbud, i den store skov af webshops, der er derude. Det er let i dag at sammenligne priser - du kan gøre det på alle tider af døgnet, så længe du er online. Du får også en anden stor fordel, når du shopper online, og det er du slipper for, at bæreposen med varerne går i stykker på vej hjem. Webshoppen sender din varer direkte til din adresse, alternativt kan de sendes til dig arbejde, og det kan frit vælges, når du angiver leveringadresse. Den irriterende kassekø undgår du ved at handle online køen er der slet ikke, når du handler online, så ungå de trælse frustrationer over, at det kan tage så lang tid for folk at finde de sidste mønter frem.