Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Calvin Klein – Eternity Air for Men – 100 ml – Edt

kr. 248,95

Calvin Klein Eternity Air for Men Eau de Toilette 100 ml
En ny duft til mænd i Calvin Kleins bestseller serie Eternity. CK Eternity Air er endnu en hyldest til den evige kærlighed. Duften er mild med maskulin, frisk og sommerlig. Lækre duftnoter fra bla. … læs mere her

Er Calvin Klein - Eternity Air for Men - 100 ml - Edt på lager?
Køb Calvin Klein - Eternity Air for Men - 100 ml - Edt

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Calvin Klein - Eternity Air for Men - 100 ml - Edt

Calvin Klein - Eternity Air for Men - 100 ml - Edt Produktfakta

  • Navn: Calvin Klein - Eternity Air for Men - 100 ml - Edt
  • Mærke: calvin klein
  • Pris: Kr. 299.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 3614224871284

Calvin Klein - Eternity Air for Men - 100 ml - Edt fra calvin klein

Calvin Klein - Eternity Air for Men - 100 ml - Edt er en af de håndplukkede varenumre her i shoppen i kategorien Parfume > Mænd - Herredufte. Du bliver ved købet også tildelt de lovpligtige 14 dages returret der er en god garanti mod at købe det forkerte. Du kan inden for fristen bare returnere Calvin Klein - Eternity Air for Men - 100 ml - Edt. Fun fact er at de fleste shoppere i Danmark køber Calvin Klein - Eternity Air for Men - 100 ml - Edt hos den populære shop BilligParfume.dk, der har alle de efterspurgte varer i deres sortiment. Hos webshoppens store udvalg er der helt sikkert noget for dig, deriblandt også Calvin Klein - Eternity Air for Men - 100 ml - Edt. Når du handler online kan priserne findes lavere end i butikker- fordi webshoppen ikke har udgifter til en fysisk butik.

Calvin Klein - Eternity Air for Men - 100 ml - Edt og online fordele

Det er faktisk hver gang, når du shopper rundt online, er du sikret lidt bedre rettigheder, fordi webshops er underlagt en lovgivning, de skal følge. Lovgivningen dikterer min. 14 dages returret. efter du har købt dine varer, der er endda shops, der vælger at give mere og nogle giver endda et helt års returret. En stor fordel for dig som forbruger er, at webshops har deres priser online, og det at sammenlligne priser bliver en leg, iblandt alle de shops der sælger det, du er ude efter. For at det ikke skal være løgn, kan du endda lave en prissammenligning direkte på din mobiltelefon i bussen eller toget. Ved at købe dine varer online, slipper du for, at skulle indrette sig efter, hvornår butikkerne synes, de skal holde åbent. Dine varer bliver sendt direkte hjem til dig, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, så vælg det, der passer bedst til dig. Glem alt om at stå i kø, hvor ekspedienten lige skal ringe til en anden for at høre, hvorfor prisen ikke går ind til det rigtige. Når handlen foregår online det er slut med dårlig køkultur og vrissende mennesker, så undgår du skrigende unger, der plager deres forældre om slik og søde sager.