Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Calvin Klein – Eternity Moment – 30 ml – Edp

kr. 174,95

Calvin Klein Eternity Moment Eau de Parfum 30 ml
En delikat skønhed fra Calvin Klein, Eternity Moment Eau de Parfum indfanger alt det som vi elsker ved kærlighed ved første blik. En smuk kombination af det klassiske og moderne, inspireret af det øjeblik h … læs mere her

Er Calvin Klein - Eternity Moment - 30 ml - Edp på lager?
Køb Calvin Klein - Eternity Moment - 30 ml - Edp

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Calvin Klein - Eternity Moment - 30 ml - Edp

Calvin Klein - Eternity Moment - 30 ml - Edp Produktfakta

  • Navn: Calvin Klein - Eternity Moment - 30 ml - Edp
  • Mærke: calvin klein
  • Pris: Kr. 175.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 088300156009

Calvin Klein - Eternity Moment - 30 ml - Edp fra calvin klein

Calvin Klein - Eternity Moment - 30 ml - Edp fås sammen med en masse andre varer lige her i shoppen i den godt sælgende kategori Parfume > Kvinder - Kvindedufte. Du får også hele de lovpligtige 14 dages returret med når du køber Calvin Klein - Eternity Moment - 30 ml - Edp. Det overrasker ikke nogen, at der er mange der køber Calvin Klein - Eternity Moment - 30 ml - Edp hos den populære shop BilligParfume.dk, som ofte har gode tilbud og sørger for du sparer gode penge. Her i online shoppens kæmpe udvalg går mange på jagt efter deres mål, og der er det oplagte valg Calvin Klein - Eternity Moment - 30 ml - Edp. Når du handler online kan priserne være lavere- og det kan lade sig gøre fordi shoppen sparer husleje til en almindelig butik.

Calvin Klein - Eternity Moment - 30 ml - Edp og online fordele

Husk at når du køber varer i webshops, er der bedre fordele, som ikke nødvendigvis findes i fysiske butikker. Den danske lovgivning giver dig 14 dages returret. efter du har foretaget dit køb på nettet, og du kan finde webshops der giver mere end standard returretten og giver meget længere returtid. Webshops er nødt til at skilte med deres priser på varerne online, og prissammenlignen er let at foretage, i den store skov af webshops, der er derude. Din sammenligning kan du rent faktisk lave på alle tider af døgnet, så længe du er online. En anden ting du også slipper for, at bæreposen med varerne går i stykker på vej hjem. Dine varer bliver sendt direkte hjem til dig, eller de kan blive sendt til din arbejdsplads, så du kan vælge det, det er lettes for dig. I onlineshoppen er der ingen kø der er ingen kø online - det er bare direkte til betaling, og så er du videre, så slip for de sædvanlige forkerte valg af kø - man vælger altid den langsomste.