Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Calvin Klein – Euphoria For Women – 100 ml – Edp

kr. 478,95

Calvin Klein Euphoria for Women Parfume 100 ml
Euphoria fra Calvin Klein er en sexet, sofistikeret parfume til kvinder. Den feminine duft skaber et mindeværdigt indtryk, lidenskabeligt og fuld af selvtillid. Duften er sød og fruity med et lækkert mix af f … læs mere her

Er Calvin Klein - Euphoria For Women - 100 ml - Edp på lager?
Køb Calvin Klein - Euphoria For Women - 100 ml - Edp

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Calvin Klein - Euphoria For Women - 100 ml - Edp

Calvin Klein - Euphoria For Women - 100 ml - Edp Produktfakta

  • Navn: Calvin Klein - Euphoria For Women - 100 ml - Edp
  • Mærke: calvin klein
  • Pris: Kr. 395.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 0088300162512

Calvin Klein - Euphoria For Women - 100 ml - Edp fra calvin klein

Calvin Klein - Euphoria For Women - 100 ml - Edp fås sammen med en masse andre varer lige her i shoppen i vores varekategori Parfume > Kvinder - Kvindedufte. Der kommer hele de lovpligtige 14 dages returret med din pakke når du køber Calvin Klein - Euphoria For Women - 100 ml - Edp. Det er snart allemandsviden at man helst køber sin Calvin Klein - Euphoria For Women - 100 ml - Edp hos onlineshoppen BilligParfume.dk, der har forstået at have de rigtige varer på hylden. Der er mange varer i shoppen og i det store udvalg er der helt sikkert noget for dig, og der er det oplagte valg Calvin Klein - Euphoria For Women - 100 ml - Edp. Når der handles i webshop er varerne billigere- fordi webshoppen ikke har udgifter til en fysisk butik.

Calvin Klein - Euphoria For Women - 100 ml - Edp og online fordele

Købes der ind i en webshop, får du andre fordele, som du ikke nødvendigvis får i fysiske butikker. Lovgivningen dikterer min. 14 dages returret. efter dit online køb, og i nogle tilfælde giver shoppen endda mere der kan forlænge din standard returret med både uger og måneder. At handle online giver dig også en anden fordel, som er et stort udvalg, og det at sammenlligne priser bliver en leg, iblandt alle de shops der sælger det, du er ude efter. Du kan oven i købet gøre det fra mobilen eller en tablet uden brug af en computer. Ved at købe dine varer online, slipper du for, at bæreposen med varerne går i stykker på vej hjem. Online shoppen får Posten til at levere dine varer til din adresse, alternativt kan de sendes til dig arbejde, du skal bare huske at vælge den rigtige adresse. Det med at stå i kø i en butik er efterhånden ret gammeldags, når du køber online der er ingen kø online - det er bare direkte til betaling, og så er du videre, så spilder du ikke din tid på at vente på fru Hansen, der lige skal spørge om, hvad hver enkelt ting koster.