Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Calvin Klein – Euphoria for Women – 50 ml – Edp

kr. 379,95

Calvin Klein Euphoria for Women Eau de Parfum 50 ml
Euphoria fra Calvin Klein er en sexet, sofistikeret parfume til kvinder. Den feminine duft skaber et mindeværdigt indtryk, lidenskabeligt og fuld af selvtillid. Duften er frugtagtig med saftige granatæbl … læs mere her

Er Calvin Klein - Euphoria for Women - 50 ml - Edp på lager?
Køb Calvin Klein - Euphoria for Women - 50 ml - Edp

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Calvin Klein - Euphoria for Women - 50 ml - Edp

Calvin Klein - Euphoria for Women - 50 ml - Edp Produktfakta

  • Navn: Calvin Klein - Euphoria for Women - 50 ml - Edp
  • Mærke: calvin klein
  • Pris: Kr. 349.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 088300162550

Calvin Klein - Euphoria for Women - 50 ml - Edp fra calvin klein

Calvin Klein - Euphoria for Women - 50 ml - Edp er stadig en af de mest eftertragtede varer her i webshoppen i den eftertragtede varegruppe Parfume > Kvinder - Kvindedufte. Du får også hele de lovpligtige 14 dages returret med din pakke når du køber Calvin Klein - Euphoria for Women - 50 ml - Edp. Langt de fleste i Norden køber deres Calvin Klein - Euphoria for Women - 50 ml - Edp hos den populære shop BilligParfume.dk, som er den foretrukne shop blandt online shoppere. Det store vareudvalg giver en stor pulje af varer, og her går mange på jagt efter deres mål, som jo fx kan være Calvin Klein - Euphoria for Women - 50 ml - Edp. Når du handler online er priserne bedre- det skyldes bl.a. at sådan noget som husleje kan være meget lavere, da en god beliggenhed ikke er nødvendig.

Calvin Klein - Euphoria for Women - 50 ml - Edp og online fordele

Alle de tilfælde, hvor online webshops frister dig til at købe varer, giver de dig lidt bedre rettigheder, end hvis du handler i en fysisk butik. Loven siger, du har ret til at returnere dine varer indenfor 14 dage. efter dit online køb, og du kan finde webshops der giver mere og forlænger din returret til mere end de 14 dage. Når webshops ligger online, får du med et par klik et stort udvalg , og det at sammenlligne priser bliver en leg, blandt de mange udbydere af varer, der findes online. Din sammenligning kan du rent faktisk lave i løbet af nul-komma-fem med din smartphone eller tablet. Du får også en anden stor fordel, når du shopper online, og det er du slipper for, at skulle få det hele til at passe med de forskellige buslinjer og tidspunkter. Efter at have afsluttet din handel, bliver dine varer sendt til dig, eller du kan bede dem om at sende til dit arbejde i stedet for, og det giver en god fleksibilitet for dig. Glem alt om at stå i kø, hvor ekspedienten lige skal ringe til en anden for at høre, hvorfor prisen ikke går ind til det rigtige. Når handlen foregår online der er ingen kø online - det er bare direkte til betaling, og så er du videre, så spilder du ikke din tid på at vente på fru Hansen, der lige skal spørge om, hvad hver enkelt ting koster.