Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Calvin Klein – Euphoria Men Eau de Toilette – 20 ml

kr. 148,95

Calvin Klein Euphoria for Men Eau de Toilette 20 ml (Pocket Size)
Calvin Klein Euphoria Men Eau de Toilette, en frisk orientalsk duft, der vil fortrylle enhver. Smart rejsestørrelse, der passer perfekt i lommen eller i tasken. Duftnoterne består blandt an … læs mere her

Er Calvin Klein - Euphoria Men Eau de Toilette - 20 ml på lager?
Køb Calvin Klein - Euphoria Men Eau de Toilette - 20 ml

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Calvin Klein - Euphoria Men Eau de Toilette - 20 ml

Calvin Klein - Euphoria Men Eau de Toilette - 20 ml Produktfakta

  • Navn: Calvin Klein - Euphoria Men Eau de Toilette - 20 ml
  • Mærke: calvin klein
  • Pris: Kr. 149.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 3607349635534

Calvin Klein - Euphoria Men Eau de Toilette - 20 ml fra calvin klein

Calvin Klein - Euphoria Men Eau de Toilette - 20 ml findes stadig i Top-10 eller tæt på i vores varekategori Parfume > Mænd - Herredufte. Du bliver ved købet også tildelt de lovpligtige 14 dages returret med din pakke når du køber Calvin Klein - Euphoria Men Eau de Toilette - 20 ml. Mange er udmærket klar over, at man køber din Calvin Klein - Euphoria Men Eau de Toilette - 20 ml ved den velkendte shop BilligParfume.dk, som ofte har gode tilbud og sørger for du sparer gode penge. I det store udvalg af varer går mange på jagt efter deres mål, det kan jo passende være Calvin Klein - Euphoria Men Eau de Toilette - 20 ml. Købes der ind i online webshops er priserne mere attraktive end i butikkerne- og det kan lade sig gøre fordi shoppen sparer husleje til en almindelig butik.

Calvin Klein - Euphoria Men Eau de Toilette - 20 ml og online fordele

Det er værd at huske på, når der shoppes online, er du sikret lidt bedre rettigheder, end hvis du handler i en fysisk butik. Webshop skal følge dansk lov, der giver 14 dages retrret. når du har handlet dine varer, og nogle webshops har valgt at give mere end de 14 dage, de er forpligtet til. Når webshops ligger online, får du med et par klik et stort udvalg , som gør det let at sammenligne priser, blandt de mange udbydere af varer, der findes online. For at det ikke skal være løgn, kan du endda lave en prissammenligning i løbet af nul-komma-fem med din smartphone eller tablet. Mange har allerede fundet glæde ved at købe online og slippe for, at være underlagt butikkernes åbningstider. Webshoppen sender din varer direkte til din adresse, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, så du kan frit vælge den løsning, der er bedst for dig. Glem alt om at stå i kø, hvor ekspedienten lige skal ringe til en anden for at høre, hvorfor prisen ikke går ind til det rigtige. Når handlen foregår online så det er direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så er det aldrig mere ubehaget ved at stå alt for tæt i en kø til kassen.