Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Calvin Klein – Obsession After Shave Balm – 150 ml

kr. 197,95

Calvin Klein Obsession After Shave Balm 150 ml
Calvin Klein lancerede i 1986 “Obsession” til mænd. Obsession er en forfriskende, orientalsk duft, der er stærk, intenst og provokerende. Med sin blanding af noter af lavendel, mandarin, nellike, mu … læs mere her

Er Calvin Klein - Obsession After Shave Balm - 150 ml på lager?
Køb Calvin Klein - Obsession After Shave Balm - 150 ml

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Calvin Klein - Obsession After Shave Balm - 150 ml

Calvin Klein - Obsession After Shave Balm - 150 ml Produktfakta

  • Navn: Calvin Klein - Obsession After Shave Balm - 150 ml
  • Mærke: calvin klein
  • Pris: Kr. 198.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 088300166152

Calvin Klein - Obsession After Shave Balm - 150 ml fra calvin klein

Calvin Klein - Obsession After Shave Balm - 150 ml er en af de førende varer her på shoppen, og ligger i den eftertragtede varegruppe Parfume > Aftershave. Du får også hele de lovpligtige 14 dages returret oven i hatten når du køber Calvin Klein - Obsession After Shave Balm - 150 ml. Langt de fleste i Norden køber deres Calvin Klein - Obsession After Shave Balm - 150 ml i den kendte webshop BilligParfume.dk, der er blandt de førende i Norden inden for branchen. Vi har håndplukket varerne og blandt dem går mange på jagt efter deres mål, deriblandt også Calvin Klein - Obsession After Shave Balm - 150 ml. Ved at købe dine varer i en webshop er priserne bedre- når webshoppen sparer de penge som en almindelig butik bruger, så kommer det dig til gode.

Calvin Klein - Obsession After Shave Balm - 150 ml og online fordele

Vidste du, at hver gang du køber noget i en af de danske webshops, er betingelserne lidt gunstigere, fordi webshops er underlagt en lovgivning, de skal følge. Dansk lov kræver af webshoppen, at de skal give dig 14 dages returret. når produkterne er købt online, og i nogle tilfælde giver shoppen endda mere end de 14 dage, de er forpligtet til. Derudover har du et meget større udvalg, og priser og betingelser er let for dig at sammenligne, når man kan se de forskellige shops priser med det samme. Du kan oven i købet gøre det super hurtigt, det er bare lige at finde de shop, der sælger din vare. En anden ting du også slipper for, at varens pris er forskellige fra skiltet og til kasseapparatet, så du skal stå i kø bagefter for at få den rigtige pris. Dine varer bliver sendt direkte hjem til dig, eller du kan bede dem om at sende til dit arbejde i stedet for, og få den løsning, der passer bedst for dig. Hvor mange gange har du stået i kø i en butik - det er slut nu, når du handler online der er ingen kø online - det er bare direkte til betaling, og så er du videre, så er det aldrig mere ubehaget ved at stå alt for tæt i en kø til kassen.