Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Calvin Klein – Obsession for Men – 125 ml – Aftershave

kr. 224,95

Calvin Klein Obsession Aftershave 125 ml
Calvin Klein lancerede i 1986 “Obsession” til mænd. Obsession er en forfriskende, orientalsk duft, der er stærk, intenst og provokerende. Med sin blanding af noter af lavendel, mandarin, nellike, muska … læs mere her

Er Calvin Klein - Obsession Aftershave - 125 ml på lager?
Køb Calvin Klein - Obsession Aftershave - 125 ml

Varenummer (SKU): 88278 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Calvin Klein - Obsession for Men - 125 ml - Aftershave

Calvin Klein - Obsession for Men - 125 ml - Aftershave Produktfakta

  • Navn: Calvin Klein - Obsession for Men - 125 ml - Aftershave
  • Mærke: calvin klein
  • Pris: Kr. 195.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 088300606535

Calvin Klein - Obsession for Men - 125 ml - Aftershave fra calvin klein

Calvin Klein - Obsession for Men - 125 ml - Aftershave kan du finde sammen med resten af de populære fra varer i vores varekategori Parfume > Classics De gode gamle. Og hey - du får jo også lige de lovpligtige 14 dages returret med når du køber Calvin Klein - Obsession for Men - 125 ml - Aftershave. Det er efterhånden velkendt at online shoppere køber deres Calvin Klein - Obsession for Men - 125 ml - Aftershave i den kendte webshop BilligParfume.dk, der har forstået vigtigheden af at have de rigtige varer på hylden. Her i online shoppens kæmpe udvalg går mange på jagt efter deres mål, og der kan klikkes køb på Calvin Klein - Obsession for Men - 125 ml - Aftershave. Når der handles i webshop kan priserne findes lavere end i butikker- det skyldes bl.a. at sådan noget som husleje kan være meget lavere, da en god beliggenhed ikke er nødvendig.

Calvin Klein - Obsession for Men - 125 ml - Aftershave og online fordele

Hver eneste gang, du shopper online i en dansk webshop, får du andre fordele, fordi webshops er underlagt en lovgivning, de skal følge. Loven siger, du har ret til at returnere dine varer indenfor 14 dage. efter du har købt dine varer, og i nogle tilfælde giver shoppen endda mere end de 14 dage, de er forpligtet til. Når webshops ligger online, får du med et par klik et stort udvalg , og priser og betingelser er let for dig at sammenligne, når man kan se de forskellige shops priser med det samme. Og du kan endda gøre det når du har lyst, uden at være afhængig af butikkers åbningstider. Ved at købe dine varer online, slipper du for, at døje med at få bugseret alle varerne hjem til dig selv. Online shoppen får Posten til at levere dine varer til din adresse, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, og det kan frit vælges, når du angiver leveringadresse. Du kan også springe en lang kø ved kassen over så gå let og ubesværet direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så undgår du skrigende unger, der plager deres forældre om slik og søde sager.