Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Calvin Klein – Obsession for Men – 125 ml – Edt

kr. 249,95

Calvin Klein Obsession For Men Eau de Toilette 125 ml
Calvin Klein lancerede i 1986 “Obsession til mænd. Obsession er en forfriskende, orientalsk duft, der er stærk, intenst og provokerende. Med sin blanding af noter af lavendel, mandarin, nellike … læs mere her

Er Calvin Klein - Obsession for Men - 125 ml -  Edt på lager?
Køb Calvin Klein - Obsession for Men - 125 ml -  Edt

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Calvin Klein - Obsession for Men - 125 ml -  Edt

Calvin Klein - Obsession for Men - 125 ml - Edt Produktfakta

  • Navn: Calvin Klein - Obsession for Men - 125 ml - Edt
  • Mærke: calvin klein
  • Pris: Kr. 269.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 088300106516

Calvin Klein - Obsession for Men - 125 ml - Edt fra calvin klein

Calvin Klein - Obsession for Men - 125 ml - Edt ligger på hylden i det store sortiment der er i den altid eftertragtede varekategori Parfume > Mænd - Herredufte. Din pakke kommer hjem til dig med de lovpligtige 14 dages returret der sikrer dig, hvis du mod forventning skulle fortryde købet af Calvin Klein - Obsession for Men - 125 ml - Edt. Det er snart allemandsviden at man helst køber sin Calvin Klein - Obsession for Men - 125 ml - Edt online hos webshoppen BilligParfume.dk, der har forstået at dække hele Danmark med de helt rigtige varer. Hos webshoppens store udvalg går mange på jagt efter deres mål, og der kan klikkes køb på Calvin Klein - Obsession for Men - 125 ml - Edt. Når du handler online er priserne bedre- fordi webshoppen ikke har udgifter til en fysisk butik.

Calvin Klein - Obsession for Men - 125 ml - Edt og online fordele

Det er værd at huske på, når der shoppes online, får du andre fordele, fordi webshops er underlagt en lovgivning, de skal følge. Produkter der handles i en dansk shop, skal have 14 dages returret. når dine varer købes i en shop, og du kan finde webshops der giver mere det er slet ikke ualmindeligt, at få 30, 60 eller 90 dages returret i dag. Derudover har du et meget større udvalg, og det at sammenlligne priser bliver en leg, blandt de mange udbydere af varer, der findes online. Du kan oven i købet gøre det på alle tider af døgnet, så længe du er online. Mange har allerede fundet glæde ved at købe online og slippe for, at være afhængig af at nå at handle i butikkens åbningstid. Efter at have afsluttet din handel, bliver dine varer sendt til dig, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, så du kan vælge det, det er lettes for dig. Den irriterende kassekø undgår du ved at handle online så gå let og ubesværet direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så ungå de trælse frustrationer over, at det kan tage så lang tid for folk at finde de sidste mønter frem.