Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Calvin Klein – Truth for Men – 100 ml – Edt

kr. 248,95

Calvin Klein Truth for Men Eau de Toilette 100 ml
CK Truth til mænd er en frisk, grøn og aromatisk duft til mænd. Smukt designet i en stilren minimalistisk flakon, der pryder på alle hylder. Truth Eau de Toilette blev lanceret i 2002

Maskulin, aromatisk … læs mere her

Er Calvin Klein - Truth for Men - 100 ml - Edt på lager?
Køb Calvin Klein - Truth for Men - 100 ml - Edt

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Calvin Klein - Truth for Men - 100 ml - Edt

Calvin Klein - Truth for Men - 100 ml - Edt Produktfakta

  • Navn: Calvin Klein - Truth for Men - 100 ml - Edt
  • Mærke: calvin klein
  • Pris: Kr. 239.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 0088300073634

Calvin Klein - Truth for Men - 100 ml - Edt fra calvin klein

Calvin Klein - Truth for Men - 100 ml - Edt får stadig topkarakter blandt forbrugerne der har købt den i den eftertragtede varegruppe Parfume > Mænd - Herredufte. Du får oven i købet de lovpligtige 14 dages returret oven i hatten når du køber Calvin Klein - Truth for Men - 100 ml - Edt. Mange er udmærket klar over, at man køber din Calvin Klein - Truth for Men - 100 ml - Edt hos onlineshoppen BilligParfume.dk, der har forstået at dække hele Danmark med de helt rigtige varer. Blandt alle varerne i shoppen er der helt sikkert noget for dig, som jo fx kan være Calvin Klein - Truth for Men - 100 ml - Edt. Ved at købe dine varer i en webshop er varerne billigere- og det lader sig gøre, når man ikke skal betale til showroom og butikker på dyre adresser.

Calvin Klein - Truth for Men - 100 ml - Edt og online fordele

Husk at når du køber varer i webshops, er du stillet lidt bedre, end hvis du handler i en fysisk butik. Du får med dine varer 14 dages returret. når dine varer købes i en shop, og i nogle tilfælde giver shoppen endda mere for at skille sig ud fra konkurrenterne i markedet. En stor fordel for dig som forbruger er, at webshops har deres priser online, og prissammenlignen er let at foretage, uden af være afhængig af, at det skal være tæt på din bopæl. Og du kan faktisk sammenligne priser fra mobilen eller en tablet uden brug af en computer. Ved at købe dine varer online, slipper du for, at varens pris er forskellige fra skiltet og til kasseapparatet, så du skal stå i kø bagefter for at få den rigtige pris. Et fragtfirma som f.eks. Postnord eller GLS sender varerne til din adresse, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, og få den løsning, der passer bedst for dig. De tider med at stå i kø er længe forbi - i dag handler vi online og så gå bare direkte til kassen, når du har fundet dine varer, og betal med det samme, så det er slut med at blive irriteret over langsomme mennesker i køen.