Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Calvin Klein – Truth for Women – 100 ml – Edp

kr. 324,95

Calvin Klein Truth Woman Eau de Parfum 100 ml
CK Truth er en orientalsk og varm parfume til kvinder. En frisk, floral og forførende duft med et strejf søde bær. Truth åbner med duftnoter af bergamotte, bambus og patchouli, et hjerte af lækre brombær og li … læs mere her

Er Calvin Klein - Truth for Women  - 100 ml - Edp på lager?
Køb Calvin Klein - Truth for Women  - 100 ml - Edp

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Calvin Klein - Truth for Women  - 100 ml - Edp

Calvin Klein - Truth for Women - 100 ml - Edp Produktfakta

  • Navn: Calvin Klein - Truth for Women - 100 ml - Edp
  • Mærke: calvin klein
  • Pris: Kr. 275.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 088300049493

Calvin Klein - Truth for Women - 100 ml - Edp fra calvin klein

Calvin Klein - Truth for Women - 100 ml - Edp er en af de håndplukkede varenumre her i shoppen i kategorien Parfume > Kvinder - Kvindedufte. Du får også hele de lovpligtige 14 dages returret der giver dig en god sikkerhed, hvis du alligevel ikke skal bruge Calvin Klein - Truth for Women - 100 ml - Edp. Vidste du at størstedelen af dem der handler online køber Calvin Klein - Truth for Women - 100 ml - Edp i webshoppen BilligParfume.dk, som giver dig det store udvalg til de rigtige priser. Vi har håndplukket varerne og blandt dem kan du shoppe løs efter lækre varer, deriblandt også Calvin Klein - Truth for Women - 100 ml - Edp. Køber du varer online sparer du penge- fordi webshoppen ikke har udgifter til en fysisk butik.

Calvin Klein - Truth for Women - 100 ml - Edp og online fordele

Når du lader dig friste, og får købt nogle produkter online, er du stillet lidt bedre, end hvis du handler i en fysisk butik. Webshop skal følge dansk lov, der giver 14 dages retrret. efter du har købt dine varer, en del shops efterhånden giver endnu mere det er slet ikke ualmindeligt, at få 30, 60 eller 90 dages returret i dag. Derudover har du et meget større udvalg, og det er let at gennemskue, hvilken pris og betingelser der er bedst, på tværs af forskellige webshops. Og du kan faktisk sammenligne priser når du har lyst, uden at være afhængig af butikkers åbningstider. En af de store fordele når du handler online, er du slipper for, at varens pris er forskellige fra skiltet og til kasseapparatet, så du skal stå i kø bagefter for at få den rigtige pris. Webshoppen kan sende produkterne hjem til dig, alternativt kan de sendes til dig arbejde, og få den løsning, der passer bedst for dig. De tider med at stå i kø er længe forbi - i dag handler vi online og så gå let og ubesværet direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så behøver du ikke længere forudsige, hvilken kø der er hurtigst - vi gætter aldrig rigtigt alligevel.