Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Carolina Herrera – Good Girl Blush – 80 ml – Edp

kr. 995,00

Carolina Herrera Good Girl Blush Eau de Parfum 80 ml
Good Girl Blush Eau de Parfum fra Carolina Herrera er endnu en lækker tilføjelse den super populære Good Girl serie. En nyfortolkning af den ikoniske stilet duft, som er lettere og mere legesyg end noge … læs mere her

Er Carolina Herrera - Good Girl Blush - 80 ml - Edp på lager?
Køb Carolina Herrera - Good Girl Blush - 80 ml - Edp

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Carolina Herrera - Good Girl Blush - 80 ml - Edp

Carolina Herrera - Good Girl Blush - 80 ml - Edp Produktfakta

  • Navn: Carolina Herrera - Good Girl Blush - 80 ml - Edp
  • Mærke: carolina herrera
  • Pris: Kr. 995.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 8411061056752

Carolina Herrera - Good Girl Blush - 80 ml - Edp fra carolina herrera

Carolina Herrera - Good Girl Blush - 80 ml - Edp får stadig topkarakter blandt forbrugerne der har købt den i den godt sælgende kategori Parfume > Kvinder - Kvindedufte. Og hey - du får jo også lige de lovpligtige 14 dages returret der er en god garanti mod at købe det forkerte. Du kan inden for fristen bare returnere Carolina Herrera - Good Girl Blush - 80 ml - Edp. Her i Danmark er der mange, der køber deres Carolina Herrera - Good Girl Blush - 80 ml - Edp fra den meget brugte forhandler BilligParfume.dk, der har forstået vigtigheden af at have de rigtige varer på hylden. Det store vareudvalg giver en stor pulje af varer, og her finder mange det de leder efter, og der kan klikkes køb på Carolina Herrera - Good Girl Blush - 80 ml - Edp. Ved at købe dine varer i en webshop kan priserne være lavere- og det kan lade sig gøre fordi shoppen sparer husleje til en almindelig butik.

Carolina Herrera - Good Girl Blush - 80 ml - Edp og online fordele

Køber du produkter i forskellige webshops, er du sikret lidt bedre rettigheder, fordi webshops er underlagt en lovgivning, de skal følge. Dansk lov kræver af webshoppen, at de skal give dig 14 dages returret. efter du har foretaget dit køb på nettet, der findes også shops, der er endnu bedre og giver mere der kan forlænge din standard returret med både uger og måneder. Oveni returretten har du online også et ret stort udvalg af varer og shops, og det at sammenlligne priser bliver en leg, i den store skov af webshops, der er derude. Det er let i dag at sammenligne priser - du kan gøre det i løbet af nul-komma-fem med din smartphone eller tablet. Når du handler online er du også fri for, at bæreposen med varerne går i stykker på vej hjem. Når du har handlet dine produkter, kommer de hjem til din adresse, alternativt kan de sendes til dig arbejde, så vælg det, der passer bedst til dig. Hvor mange gange har du stået i kø i en butik - det er slut nu, når du handler online så gå let og ubesværet direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så slip for de sædvanlige forkerte valg af kø - man vælger altid den langsomste.