Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Carolina Herrera – Good Girl Hair Mist – 30 ml

kr. 298,00

Carolina Herrera Good Girl Hair Mist 30 ml
Good Girl Hair Mist, forførende, sensuel og ekstravagant duft til håret, fra Carolina Herrera. Lad både hår og krop dufte som en drøm med den lækre Good Girl hair mist.

30 ml
Hair Mist
Skøn forførende duft

D … læs mere her

Er Carolina Herrera - Good Girl Hair Mist - 30 ml på lager?
Køb Carolina Herrera - Good Girl Hair Mist - 30 ml

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Carolina Herrera - Good Girl Hair Mist - 30 ml

Carolina Herrera - Good Girl Hair Mist - 30 ml Produktfakta

  • Navn: Carolina Herrera - Good Girl Hair Mist - 30 ml
  • Mærke: carolina herrera
  • Pris: Kr. 298.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 8411061043820

Carolina Herrera - Good Girl Hair Mist - 30 ml fra carolina herrera

Carolina Herrera - Good Girl Hair Mist - 30 ml er efter stor efterspørgsel tilføjet i vores varekategori Parfume > Bodyspray og Hairmist. Og hey - du får jo også lige de lovpligtige 14 dages returret med din pakke når du køber Carolina Herrera - Good Girl Hair Mist - 30 ml. Det overrasker ikke nogen, at der er mange der køber Carolina Herrera - Good Girl Hair Mist - 30 ml fra den meget brugte forhandler BilligParfume.dk, som giver dig det store udvalg til de rigtige priser. Vi har håndplukket varerne og blandt dem kan du helt sikkert finde noget du kan li, deriblandt også Carolina Herrera - Good Girl Hair Mist - 30 ml. Når der handles i webshop kan priserne være lavere- det skyldes bl.a. at sådan noget som husleje kan være meget lavere, da en god beliggenhed ikke er nødvendig.

Carolina Herrera - Good Girl Hair Mist - 30 ml og online fordele

Du skal have i tankerne, når du handler online, er der bedre fordele, end hvis du handler i en fysisk butik. Dine varer skal kunne returneres i 14 dage. efter du har foretaget dit køb på nettet, og i nogle tilfælde giver shoppen endda mere det er slet ikke ualmindeligt, at få 30, 60 eller 90 dages returret i dag. Når webshops ligger online, får du med et par klik et stort udvalg , og det bevirker, at du med få klik kan finde det bedste tilbud, blandt de mange udbydere af varer, der findes online. Og du kan endda gøre det når du har lyst, uden at være afhængig af butikkers åbningstider. Når du handler online er du også fri for, at døje med at få bugseret alle varerne hjem til dig selv. Shoppen sender din produkter til din adresse, eller du kan bede dem om at sende til dit arbejde i stedet for, og det giver en god fleksibilitet for dig. Glem alt om at stå i kø, hvor ekspedienten lige skal ringe til en anden for at høre, hvorfor prisen ikke går ind til det rigtige. Når handlen foregår online der er ingen kø online - det er bare direkte til betaling, og så er du videre, så ungå de trælse frustrationer over, at det kan tage så lang tid for folk at finde de sidste mønter frem.