Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Chloe – Nomade – 30 ml – Edp

kr. 498,00

Chloe Nomade Eau de Parfume 30 ml (EDP)
Chloé, Nomade er til kvinder i alle aldre. Ren, fin og feminin. Friske florale noter fra fresia og frugtagtige søde noter fra bla. mirabelleblommen. Varme fra eg og mos. Til dig der ønsker frihed og helt naturlig el … læs mere her

Er Chloe - Nomade - 30 ml - Edp på lager?
Køb Chloe - Nomade - 30 ml - Edp

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Chloe - Nomade - 30 ml - Edp

Chloe - Nomade - 30 ml - Edp Produktfakta

  • Navn: Chloe - Nomade - 30 ml - Edp
  • Mærke: chloe
  • Pris: Kr. 389.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 3614223111404

Chloe - Nomade - 30 ml - Edp fra chloe

Chloe - Nomade - 30 ml - Edp er klar til dig her i shoppen. Du finder den i den godt sælgende kategori Parfume > Kvinder - Kvindedufte. Vidste du, at du også får de lovpligtige 14 dages returret hvis du skulle fortryde dit køb Chloe - Nomade - 30 ml - Edp. Mange er udmærket klar over, at man køber din Chloe - Nomade - 30 ml - Edp hos den populære shop BilligParfume.dk, der er blandt de førende i Norden inden for branchen. Vi har håndplukket varerne og blandt dem finder mange det de leder efter, og der kan klikkes køb på Chloe - Nomade - 30 ml - Edp. Ved at købe dine varer i en webshop kan priserne være lavere- når webshoppen sparer de penge som en almindelig butik bruger, så kommer det dig til gode.

Chloe - Nomade - 30 ml - Edp og online fordele

Når du svinger kortet i de danske webshops, giver de dig lidt bedre rettigheder, som ikke er en selvfølge i fysiske butikker. Lovgivningen dikterer min. 14 dages returret. efter du har købt dine varer, der findes også shops, der er endnu bedre og giver mere end de 14 dage, de er forpligtet til. Derudover har du et meget større udvalg, og det gør en prissammenligning let, i de mange webshops der er på det danske marked. Og i dag kan du uden videre sammenligne priser så snart du lige har fem minutter, og sidder ved computeren eller med din telefon. Mange har allerede fundet glæde ved at købe online og slippe for, at skulle slæbe varerne hjem fra butikken. Dine varer bliver sendt direkte hjem til dig, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, du skal bare huske at vælge den rigtige adresse. Det med at stå i kø i en butik er efterhånden ret gammeldags, når du køber online køen er der slet ikke, når du handler online, så det er slut med at blive irriteret over langsomme mennesker i køen.