Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Chloe – Roses De Chloé – 10 ml – Edt

kr. 175,00

Chloé Roses De Chloé Eau de Toilette 10 ml
Roses De Chloé Eau de Toilette er den skønne florale og elegante duft af roser, kombineret med friske frugtige nuancer og en blød feminin bund. En yndefuld komposition, som har indfanget nuancerne af at gå ned ge … læs mere her

Er Chloe - Roses De Chloé - 10 ml - Edt på lager?
Køb Chloe - Roses De Chloé - 10 ml - Edt

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Chloe - Roses De Chloé - 10 ml - Edt

Chloe - Roses De Chloé - 10 ml - Edt Produktfakta

  • Navn: Chloe - Roses De Chloé - 10 ml - Edt
  • Mærke: chloe
  • Pris: Kr. 175.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 3614221695098

Chloe - Roses De Chloé - 10 ml - Edt fra chloe

Chloe - Roses De Chloé - 10 ml - Edt er en af de førende varer her på shoppen, og ligger i varegruppen Parfume > Kvinder - Kvindedufte. Og hey - du får jo også lige de lovpligtige 14 dages returret der giver dig en god sikkerhed, hvis du alligevel ikke skal bruge Chloe - Roses De Chloé - 10 ml - Edt. Det er snart allemandsviden at man helst køber sin Chloe - Roses De Chloé - 10 ml - Edt hos den populære shop BilligParfume.dk, der har forstået at dække hele Danmark med de helt rigtige varer. I det store udvalg af varer kan du shoppe løs efter lækre varer, som jo fx kan være Chloe - Roses De Chloé - 10 ml - Edt. Ved at købe dine varer i en webshop sparer du penge- det er effekten af, at den attraktive adresse på strøget ikke er nødvendig, og man dermed sparer meget på huslejen.

Chloe - Roses De Chloé - 10 ml - Edt og online fordele

Når du svinger kortet i de danske webshops, er du sikret lidt bedre rettigheder, som ikke nødvendigvis findes i fysiske butikker. Varer som er købt i en dansk webshop, skal have returret i 14 dage. efter du har foretaget dit køb på nettet, der er endda shops, der vælger at give mere end standard returretten og giver meget længere returtid. En anden fordel ved online shops er, at alle varer og priser ligger online, som gør det let at sammenligne priser, når man kan se de forskellige shops priser med det samme. Og du kan faktisk sammenligne priser når du sidder på toilettet med din mobiltelefon. Når du handler online er du også fri for, at være afhængig af at nå at handle i butikkens åbningstid. Et fragtfirma som f.eks. Postnord eller GLS sender varerne til din adresse, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, og det kan frit vælges, når du angiver leveringadresse. Den irriterende kassekø undgår du ved at handle online køen er der slet ikke, når du handler online, så slip for de sædvanlige forkerte valg af kø - man vælger altid den langsomste.