Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Chopard – Casmir – 100 ml – Edp

kr. 279,00

Chopard Casmir Eau de Parfum 100 ml
Casmir fra Chopard blev lanceret i 1991 og er en varm, blød mystisk duft med inspiration fra orienten. Den er smuk og eksotisk med bl.a. persika, sandeltræ og vanilje. I Casmir finder du duftnoter af citrus, melon, per … læs mere her

Er Chopard - Casmir - 100 ml - Edp på lager?
Køb Chopard - Casmir - 100 ml - Edp

Varenummer (SKU): 88278 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Chopard - Casmir - 100 ml - Edp

Chopard - Casmir - 100 ml - Edp Produktfakta

  • Navn: Chopard - Casmir - 100 ml - Edp
  • Mærke: chopard
  • Pris: Kr. 265.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 3414208000040

Chopard - Casmir - 100 ml - Edp fra chopard

Chopard - Casmir - 100 ml - Edp er en af mange varer her på shoppen og findes i den eftertragtede varegruppe Parfume > Kvinder - Kvindedufte. Husk du får hele de lovpligtige 14 dages returret med din pakke når du køber Chopard - Casmir - 100 ml - Edp. Du kan roligt gøre som rigtig mange andre har gjort før dig og købe din Chopard - Casmir - 100 ml - Edp hos onlineshoppen BilligParfume.dk, der har forstået at dække hele Danmark med de helt rigtige varer. Blandt alle varerne i shoppen er der helt sikkert noget for dig, og der er det oplagte valg Chopard - Casmir - 100 ml - Edp. Køber du varer online sparer du penge- og det lader sig gøre, når man ikke skal betale til showroom og butikker på dyre adresser.

Chopard - Casmir - 100 ml - Edp og online fordele

Handler du varer i en dansk webbutik, giver de dig lidt bedre rettigheder, end loven foreskriver for de fysiske butikker. Du skal kunne returnere dine varer i 14 dage. efter du har købt dine varer, der findes også shops, der er endnu bedre og giver mere og det kommer dig tilgode som forbruger. Husk også på, at du online har et kæmpe udvalg, som gør det let at sammenligne priser, iblandt alle de shops der sælger det, du er ude efter. For at det ikke skal være løgn, kan du endda lave en prissammenligning når du sidder på toilettet med din mobiltelefon. Den helt stort fordel ved købe produkterne online er at slippe for, at bære alle varerne fra butikkens hylder hele vejen gennem butikken og hjem til dig selv. Et fragtfirma som f.eks. Postnord eller GLS sender varerne til din adresse, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, så du kan frit vælge den løsning, der er bedst for dig. I dag er der ingen grund til at skulle stå i kø ved en kasse - ved online handel køen er der slet ikke, når du handler online, så behøver du ikke længere forudsige, hvilken kø der er hurtigst - vi gætter aldrig rigtigt alligevel.