Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Christian Dior – Poison Girl – 30 ml – Edp

kr. 649,00

Christian Dior, Poison Girl Eau de Parfume Spray 30 ml
 
Ny parfume fra Dior i Poison serien. Poison Girl er til den unge uafhængige kvinde, lidt rebelsk og meget feminin. Skønne duftnoter af roser, tonka bønner, mandel og vanilje på en sensuel bund af t … læs mere her

Er Christian Dior - Poison Girl - 30 ml - Edp på lager?
Køb Christian Dior - Poison Girl - 30 ml - Edp

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Christian Dior - Poison Girl - 30 ml - Edp

Christian Dior - Poison Girl - 30 ml - Edp Produktfakta

  • Navn: Christian Dior - Poison Girl - 30 ml - Edp
  • Mærke: christian dior
  • Pris: Kr. 649.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 3348901293822

Christian Dior - Poison Girl - 30 ml - Edp fra christian dior

Christian Dior - Poison Girl - 30 ml - Edp får stadig topkarakter blandt forbrugerne der har købt den i den eftertragtede varegruppe Nye varer i shoppen. Du bliver ved købet også tildelt de lovpligtige 14 dages returret som er en fin sikkerhed for dig, hvis du nu fortryder dig køb af Christian Dior - Poison Girl - 30 ml - Edp. Det er snart allemandsviden at man helst køber sin Christian Dior - Poison Girl - 30 ml - Edp hos onlineshoppen BilligParfume.dk, som ikke bare er en døgnflue, men har bevist sit eksistensgrundlag gennem lang tid. Vi har håndplukket varerne og blandt dem kan du helt sikkert finde noget du kan li, og der er det oplagte valg Christian Dior - Poison Girl - 30 ml - Edp. Når du handler online sparer du penge- og det lader sig gøre, når man ikke skal betale til showroom og butikker på dyre adresser.

Christian Dior - Poison Girl - 30 ml - Edp og online fordele

Husk at når du køber varer i webshops, får du andre fordele, som du ikke nødvendigvis får i fysiske butikker. Webshop skal følge dansk lov, der giver 14 dages retrret. når du har handlet dine varer, og du kan finde webshops der giver mere og det kommer dig tilgode som forbruger. Når webshops ligger online, får du med et par klik et stort udvalg , og det er let at gennemskue, hvilken pris og betingelser der er bedst, i den store skov af webshops, der er derude. Din sammenligning kan du rent faktisk lave på alle tider af døgnet, så længe du er online. En af de store fordele når du handler online, er du slipper for, at døje med at få bugseret alle varerne hjem til dig selv. Online shoppen får Posten til at levere dine varer til din adresse, eller du kan bede dem om at sende til dit arbejde i stedet for, og det giver en god fleksibilitet for dig. Glem alt om at stå i kø, hvor ekspedienten lige skal ringe til en anden for at høre, hvorfor prisen ikke går ind til det rigtige. Når handlen foregår online køen er der slet ikke, når du handler online, så er det aldrig mere ubehaget ved at stå alt for tæt i en kø til kassen.