Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Christina Aguilera – Christina Aguilera Signature – 50 ml – Edp

kr. 175,00

Christina Aguilera Signature for Women Eau de Parfum 50 ml
Christina Aguilera duften blev lanceret i 2007 og duften er inspireret af hendes personlige minder. Den reflektere hendes barnlige karisma og seksualitet. Hun ville at den skulle dufte af jasmin f … læs mere her

Er Christina Aguilera - Signature - 50 ml - Edp på lager?
Køb Christina Aguilera - Signature - 50 ml - Edp

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Christina Aguilera - Christina Aguilera Signature - 50 ml - Edp

Christina Aguilera - Christina Aguilera Signature - 50 ml - Edp Produktfakta

  • Navn: Christina Aguilera - Christina Aguilera Signature - 50 ml - Edp
  • Mærke: christina aguilera
  • Pris: Kr. 199.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 737052130309

Christina Aguilera - Christina Aguilera Signature - 50 ml - Edp fra christina aguilera

Christina Aguilera - Christina Aguilera Signature - 50 ml - Edp får stadig topkarakter blandt forbrugerne der har købt den i den altid eftertragtede varekategori Parfume > Kvinder - Kvindedufte. Der følger også de lovpligtige 14 dages returret hvis du skulle fortryde dit køb Christina Aguilera - Christina Aguilera Signature - 50 ml - Edp. Det er efterhånden velkendt at online shoppere køber deres Christina Aguilera - Christina Aguilera Signature - 50 ml - Edp fra den meget brugte forhandler BilligParfume.dk, der giver dig det store udvalg af de produkter du leder efter. Hos webshoppens store udvalg kan du shoppe løs efter lækre varer, det kan jo passende være Christina Aguilera - Christina Aguilera Signature - 50 ml - Edp. Ved at købe dine varer i en webshop kan priserne være lavere- det er effekten af, at den attraktive adresse på strøget ikke er nødvendig, og man dermed sparer meget på huslejen.

Christina Aguilera - Christina Aguilera Signature - 50 ml - Edp og online fordele

Vidste du, at hver gang du køber noget i en af de danske webshops, giver de dig lidt bedre rettigheder, end loven foreskriver for de fysiske butikker. Produkter der handles i en dansk shop, skal have 14 dages returret. når du har handlet dine varer, der er endda shops, der vælger at give mere som ligger udover de lovpligtige 14 dage. Webshops er nødt til at skilte med deres priser på varerne online, og det giver en god gennemsigtighed på priserne, uden af være afhængig af, at det skal være tæt på din bopæl. Og du kan faktisk sammenligne priser så snart du lige har fem minutter, og sidder ved computeren eller med din telefon. Mange har allerede fundet glæde ved at købe online og slippe for, at være underlagt butikkernes åbningstider. Webshoppen kan sende produkterne hjem til dig, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, så vælg det, der passer bedst til dig. Det med at stå i kø i en butik er efterhånden ret gammeldags, når du køber online det er slut med dårlig køkultur og vrissende mennesker, så spilder du ikke din tid på at vente på fru Hansen, der lige skal spørge om, hvad hver enkelt ting koster.