Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Clarins – Natural Lip Perfector 01 Rose Shimmer

kr. 159,00

Clarins Natural Lip Perfector 01 Rose Shimmer

Nr 01
Farve: Rose Shimmer
12 ml
Giver et silkeblødt resultat og smukke naturlige læber

Få flotte læber med Clarins læbepleje der giver en naturlig farve og flot glans. Den fugtgivende formel plejer, beskyt … læs mere her

Er Clarins - Natural Lip Perfector 01 Rose Shimmer på lager?
Køb Clarins - Natural Lip Perfector 01 Rose Shimmer

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Clarins - Natural Lip Perfector 01 Rose Shimmer

Clarins - Natural Lip Perfector 01 Rose Shimmer Produktfakta

  • Navn: Clarins - Natural Lip Perfector 01 Rose Shimmer
  • Mærke: clarins
  • Pris: Kr. 159.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 3380810346329

Clarins - Natural Lip Perfector 01 Rose Shimmer fra clarins

Clarins - Natural Lip Perfector 01 Rose Shimmer kan man finde her i shoppen blandt alle varerne i vores gruppe af varer Makeup & Kosmetik > Læbestift og Lipgloss. Det er ret godt at du får de lovpligtige 14 dages returret med når du køber Clarins - Natural Lip Perfector 01 Rose Shimmer. Du kan roligt gøre som rigtig mange andre har gjort før dig og købe din Clarins - Natural Lip Perfector 01 Rose Shimmer hos den populære shop BilligParfume.dk, der har alle de efterspurgte varer i deres sortiment. Hos webshoppens store udvalg finder mange det de leder efter, som jo fx kan være Clarins - Natural Lip Perfector 01 Rose Shimmer. Ved at købe dine varer i en webshop er priserne mere attraktive end i butikkerne- det er effekten af, at den attraktive adresse på strøget ikke er nødvendig, og man dermed sparer meget på huslejen.

Clarins - Natural Lip Perfector 01 Rose Shimmer og online fordele

Shoppes der produkter online, er du sikret lidt bedre rettigheder, som ikke nødvendigvis findes i fysiske butikker. Danske webshops skal jf. loven give 14 dages returret. efter du har købt dine varer, og nogle webshops har valgt at give mere som ligger udover de lovpligtige 14 dage. Webshops er nødt til at skilte med deres priser på varerne online, og det giver en god gennemsigtighed på priserne, når man kan se de forskellige shops priser med det samme. Og i dag kan du uden videre sammenligne priser i løbet af nul-komma-fem med din smartphone eller tablet. Når du handler online er du også fri for, at være afhængig af at nå at handle i butikkens åbningstid. Et fragtfirma som f.eks. Postnord eller GLS sender varerne til din adresse, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, og det kan frit vælges, når du angiver leveringadresse. I onlineshoppen er der ingen kø så gå bare direkte til kassen, når du har fundet dine varer, og betal med det samme, så er det aldrig mere ubehaget ved at stå alt for tæt i en kø til kassen.