Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Tilbud

Clarins Waterproof Eyeliner Pencil 0,29 gr. – 02 Chestnut

kr. 139,00

Clarins Waterproof Eyeliner Pencil – 02 Chestnut er en helt fantastisk og vandfast eyeliner, der bliver hvor den skal i mindst 8 timer. Den lette og utroligt højt pigmenteret gel formel, er ultra let at påføre, og smitter ikke af selvom du gnider hænderne … læs mere her

Er Clarins Waterproof Eyeliner Pencil 0,29 gr. - 02 Chestnut på lager?

Annonce
Køb Clarins Waterproof Eyeliner Pencil 0,29 gr. - 02 Chestnut

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Clarins Waterproof Eyeliner Pencil 0,29 gr. - 02 Chestnut Varefakta

  • Navn: Clarins Waterproof Eyeliner Pencil 0,29 gr. - 02 Chestnut
  • Pris: kr. 160.00
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 399
  • Fragt: 29.00
  • Direkte link
  • Fortrydelsesret: 14 dage

Mange leder efter den billigste Clarins Waterproof Eyeliner Pencil 0,29 gr. - 02 Chestnut på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud her: gå til shop

Køb Clarins Waterproof Eyeliner Pencil 0,29 gr. - 02 Chestnut for kun kr. 160.00 allerede i dag, så sendes den direkte hjem til dig. 

Clarins Waterproof Eyeliner Pencil 0,29 gr. - 02 Chestnut

Clarins Waterproof Eyeliner Pencil 0,29 gr. - 02 Chestnut er en af de håndplukkede varenumre her i shoppen i vores gruppe af varer Health & Beauty > Personal Care > Cosmetics > Makeup > Eye Makeup > Eyeliner. Det er ren luksus at få lovpligtige 14 dages returret til at sikre dig mod fortrydelse af købet af din vare. Fun fact er at de fleste shoppere i Danmark køber Clarins Waterproof Eyeliner Pencil 0,29 gr. - 02 Chestnut i den kendte webshop NiceHair.dk, der har forstået at dække hele Danmark med de helt rigtige varer. Her i online shoppens kæmpe udvalg er der helt sikkert noget for dig, som jo fx kan være dette produkt. Når der handles i webshop er priserne mere attraktive end i butikkerne- det skyldes bl.a. at sådan noget som husleje kan være meget lavere, da en god beliggenhed ikke er nødvendig.

Clarins Waterproof Eyeliner Pencil 0,29 gr. - 02 Chestnut kun kr. 160.00

Alle de tilfælde, hvor online webshops frister dig til at købe varer, er du stillet lidt bedre, som du ikke nødvendigvis får i fysiske butikker. Produkter der handles i en dansk shop, skal have 14 dages returret. efter du har købt dine varer, en del shops efterhånden giver endnu mere end de 14 dage, de er forpligtet til. En anden fordel ved online shops er, at alle varer og priser ligger online, og det giver en god gennemsigtighed på priserne, i de mange webshops der er på det danske marked. Du kan oven i købet gøre det super hurtigt, det er bare lige at finde de shop, der sælger din vare. Du får også en anden stor fordel, når du shopper online, og det er du slipper for, at skulle slæbe varerne hjem fra butikken. Webshoppen sender din varer direkte til din adresse, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, så vælg det, der passer bedst til dig. Du kan også springe en lang kø ved kassen over så gå let og ubesværet direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så behøver du ikke længere forudsige, hvilken kø der er hurtigst - vi gætter aldrig rigtigt alligevel.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Clarins Waterproof Eyeliner Pencil 0,29 gr. – 02 Chestnut”