Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

CLEAN – Classic Fresh Laundry – 60 ml – Edp

kr. 395,00

CLEAN Classic Fresh Laundry Eau de Parfum 60 ml
En fantastisk og skøn duft der leder tankerne hen på varmt nyvasket tøj. Duften er frisk, sensuel og uimodståelig, har skønne noter af brasiliansk appelsin, natblomstrende hvid jasmin, rose, bomuldsblomst og … læs mere her

Er CLEAN - Classic Fresh Laundry - 60 ml - Edp på lager?
Køb CLEAN - Classic Fresh Laundry - 60 ml - Edp

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

CLEAN - Classic Fresh Laundry - 60 ml - Edp

CLEAN - Classic Fresh Laundry - 60 ml - Edp Produktfakta

  • Navn: CLEAN - Classic Fresh Laundry - 60 ml - Edp
  • Mærke: clean
  • Pris: Kr. 395.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 874034010539

CLEAN - Classic Fresh Laundry - 60 ml - Edp fra clean

CLEAN - Classic Fresh Laundry - 60 ml - Edp er klar til dig her i shoppen. Du finder den i varegruppen Parfume > Kvinder - Kvindedufte. Der kommer hele de lovpligtige 14 dages returret hvis du skulle fortryde dit køb CLEAN - Classic Fresh Laundry - 60 ml - Edp. Fun fact er at de fleste shoppere i Danmark køber CLEAN - Classic Fresh Laundry - 60 ml - Edp i den kendte webshop BilligParfume.dk, som er den foretrukne shop blandt online shoppere. Der er mange varer i shoppen og i det store udvalg finder du noget for alle, det kan jo passende være CLEAN - Classic Fresh Laundry - 60 ml - Edp. Købes der ind i online webshops sparer du penge- og det lader sig gøre, når man ikke skal betale til showroom og butikker på dyre adresser.

CLEAN - Classic Fresh Laundry - 60 ml - Edp og online fordele

Du skal have i tankerne, når du handler online, er betingelserne lidt gunstigere, end loven foreskriver for de fysiske butikker. Du skal kunne returnere dine varer i 14 dage. efter du har købt dine varer, og du kan finde webshops der giver mere for at skille sig ud fra konkurrenterne i markedet. At webshops har alt liggende klar til dig online, betyder også at deres priser online, og det gør en prissammenligning let, i de mange webshops der er på det danske marked. Og i dag kan du uden videre sammenligne priser i løbet af nul-komma-fem med din smartphone eller tablet. Du får også en anden stor fordel, når du shopper online, og det er du slipper for, at døje med at få bugseret alle varerne hjem til dig selv. Webshoppen sender din varer direkte til din adresse, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, og det giver en god fleksibilitet for dig. Glem alt om at stå i kø, hvor ekspedienten lige skal ringe til en anden for at høre, hvorfor prisen ikke går ind til det rigtige. Når handlen foregår online det er slut med dårlig køkultur og vrissende mennesker, så behøver du ikke længere forudsige, hvilken kø der er hurtigst - vi gætter aldrig rigtigt alligevel.