Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

CLEAN – Classic Rain – 30 ml – Edp

kr. 295,00

CLEAN Classic Rain Eau de Parfum
Forførende og fantastisk duft der minder dig om en lun regn på en varm sommerdag. Den renser luften, får alt til at dufte frisk og nyt som giver fornyet energi og godt humør. Duften har skønne noter af melon, violblade, ma … læs mere her

Er CLEAN - Classic Rain - 30 ml - Edp på lager?
Køb CLEAN - Classic Rain - 30 ml - Edp

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

CLEAN - Classic Rain - 30 ml - Edp

CLEAN - Classic Rain - 30 ml - Edp Produktfakta

  • Navn: CLEAN - Classic Rain - 30 ml - Edp
  • Mærke: clean
  • Pris: Kr. 295.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 874034010492

CLEAN - Classic Rain - 30 ml - Edp fra clean

CLEAN - Classic Rain - 30 ml - Edp er stadig en af de mest eftertragtede varer her i webshoppen i en vores rigtig gode kategorier, nemlig Parfume > Kvinder - Kvindedufte. Det er ren luksus at få de lovpligtige 14 dages returret der er en god garanti mod at købe det forkerte. Du kan inden for fristen bare returnere CLEAN - Classic Rain - 30 ml - Edp. Fun fact er at de fleste shoppere i Danmark køber CLEAN - Classic Rain - 30 ml - Edp i den kendte webshop BilligParfume.dk, som ofte har gode tilbud og sørger for du sparer gode penge. Her i online shoppens kæmpe udvalg kan du shoppe løs efter lækre varer, deriblandt også CLEAN - Classic Rain - 30 ml - Edp. Når der handles i webshop er varerne billigere- og det kan lade sig gøre fordi shoppen sparer husleje til en almindelig butik.

CLEAN - Classic Rain - 30 ml - Edp og online fordele

Husk at når du køber varer i webshops, får du nogle bedre betingelser, fordi webshops er underlagt en lovgivning, de skal følge. Varer som er købt i en dansk webshop, skal have returret i 14 dage. når du har handlet dine varer, der findes også shops, der er endnu bedre og giver mere end de 14 dage, de er forpligtet til. At handle online giver dig også en anden fordel, som er et stort udvalg, og det gør en prissammenligning let, iblandt alle de shops der sælger det, du er ude efter. Det er let i dag at sammenligne priser - du kan gøre det i løbet af nul-komma-fem med din smartphone eller tablet. En anden ting du også slipper for, at skulle få det hele til at passe med de forskellige buslinjer og tidspunkter. Shoppen sender din produkter til din adresse, alternativt kan de sendes til dig arbejde, så du kan vælge det, det er lettes for dig. Glem alt om at stå i kø, hvor ekspedienten lige skal ringe til en anden for at høre, hvorfor prisen ikke går ind til det rigtige. Når handlen foregår online det er slut med dårlig køkultur og vrissende mennesker, så spilder du ikke din tid på at vente på fru Hansen, der lige skal spørge om, hvad hver enkelt ting koster.