Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Tilbud

Clinique All About Clean 2-in-1 Charcoal Mask + Scrub 100 ml

(56 kundeanmeldelser)

kr. 258,75

Clinique All About Clean 2-in-1 Charcoal Mask + Scrub er en fantastisk maske og scrub i ét og samme produkt, som effektivt renser og detoxer din hud, for at fjerne overskydende olie, urenheder og forurening. Den kan bruges til alle hudtyper og efterlader … læs mere her

Er Clinique All About Clean 2-in-1 Charcoal Mask + Scrub 100 ml på lager?

Annonce
Køb Clinique All About Clean 2-in-1 Charcoal Mask + Scrub 100 ml

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Clinique All About Clean 2-in-1 Charcoal Mask + Scrub 100 ml Varefakta

  • Navn: Clinique All About Clean 2-in-1 Charcoal Mask + Scrub 100 ml
  • Pris: kr. 262.20
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 399
  • Fragt: 29.00
  • Direkte link
  • Fortrydelsesret: 14 dage

Mange leder efter den billigste Clinique All About Clean 2-in-1 Charcoal Mask + Scrub 100 ml på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud her: gå til shop

Køb Clinique All About Clean 2-in-1 Charcoal Mask + Scrub 100 ml for kun kr. 262.20 allerede i dag, så sendes den direkte hjem til dig. 

Clinique All About Clean 2-in-1 Charcoal Mask + Scrub 100 ml

Clinique All About Clean 2-in-1 Charcoal Mask + Scrub 100 ml ligger i toppen af listen med bedst sælgende varer i webshoppen i kategorien Health & Beauty > Personal Care > Cosmetics > Skin Care > Skin Care Masks & Peels. Vidste du, at du også får lovpligtige 14 dages returret der er en god garanti mod at købe det forkerte. Du kan inden for fristen bare returnere din vare. Du kan roligt gøre som rigtig mange andre har gjort før dig og købe din Clinique All About Clean 2-in-1 Charcoal Mask + Scrub 100 ml hos onlineshoppen NiceHair.dk, der har forstået at have de rigtige varer på hylden. Det store vareudvalg giver en stor pulje af varer, og her finder mange det de leder efter, det kan jo passende være produktet er på siden. Køber du varer online er priserne bedre- og det lader sig gøre, når man ikke skal betale til showroom og butikker på dyre adresser.

Clinique All About Clean 2-in-1 Charcoal Mask + Scrub 100 ml kun kr. 262.20

Du skal have i tankerne, når du handler online, får du andre fordele, end loven foreskriver for de fysiske butikker. Alle danske webshops skal jævnfør loven give 14 dages returret. når du har handlet dine varer, der findes også shops, der er endnu bedre og giver mere for at skille sig ud fra konkurrenterne i markedet. En stor fordel for dig som forbruger er, at webshops har deres priser online, som gør det let at sammenligne priser, i den store skov af webshops, der er derude. Og du kan endda gøre det når du sidder på toilettet med din mobiltelefon. Når du handler online er du også fri for, at være afhængig af at nå at handle i butikkens åbningstid. Et fragtfirma som f.eks. Postnord eller GLS sender varerne til din adresse, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, du skal bare huske at vælge den rigtige adresse. Du kan også springe en lang kø ved kassen over så det er direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så er det aldrig mere ubehaget ved at stå alt for tæt i en kø til kassen.

56 anmeldelser af Clinique All About Clean 2-in-1 Charcoal Mask + Scrub 100 ml

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Clinique All About Clean 2-in-1 Charcoal Mask + Scrub 100 ml”