Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Clinique – All About Eyes Rich – 15 ml

kr. 279,00

Clinique All About Eyes Rich

15 ml
Øjencreme

Øjencreme der har vundet i adskillige tests’. All About Eyes er en let øjencreme fra Clinique, der fjerner fine linier, mørke rande og poser under øjnene. Derudover gør den cremede konsistens, at den også h … læs mere her

Er Clinique - All About Eyes Rich - 15 ml på lager?
Køb Clinique - All About Eyes Rich - 15 ml

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Clinique - All About Eyes Rich - 15 ml

Clinique - All About Eyes Rich - 15 ml Produktfakta

  • Navn: Clinique - All About Eyes Rich - 15 ml
  • Mærke: clinique skin & makeup
  • Pris: Kr. 285.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 0020714287047

Clinique - All About Eyes Rich - 15 ml fra clinique skin & makeup

Clinique - All About Eyes Rich - 15 ml ligger i toppen af listen med bedst sælgende varer i webshoppen i kategorien Hudpleje Ansigt > Øjencreme. Det er ret godt at du får de lovpligtige 14 dages returret til at sikre dig mod fortrydelse af købet af Clinique - All About Eyes Rich - 15 ml. Mange er udmærket klar over, at man køber din Clinique - All About Eyes Rich - 15 ml i webshoppen BilligParfume.dk, der har alle de efterspurgte varer i deres sortiment. Der er mange varer i shoppen og i det store udvalg kan du shoppe løs efter lækre varer, og der kan klikkes køb på Clinique - All About Eyes Rich - 15 ml. Når du handler online sparer du penge- det er effekten af, at den attraktive adresse på strøget ikke er nødvendig, og man dermed sparer meget på huslejen.

Clinique - All About Eyes Rich - 15 ml og online fordele

Det er værd at huske på, når der shoppes online, begunstiges du af bedre rettigheder, fordi webshops er underlagt en lovgivning, de skal følge. Produkter der handles i en dansk shop, skal have 14 dages returret. når produkterne er købt online, der findes også shops, der er endnu bedre og giver mere og det kommer dig tilgode som forbruger. Når webshops har hele deres varekatalog liggende online, kan du se hele udvalget, og priser og betingelser er let for dig at sammenligne, når man kan se de forskellige shops priser med det samme. Og du kan endda gøre det i løbet af nul-komma-fem med din smartphone eller tablet. Ved at købe dine varer online, slipper du for, at være afhængig af at nå at handle i butikkens åbningstid. Når du har købt dine varer, sendes de til din adresse, eller du kan bede dem om at sende til dit arbejde i stedet for, og det kan frit vælges, når du angiver leveringadresse. I dag er der ingen grund til at skulle stå i kø ved en kasse - ved online handel køen er der slet ikke, når du handler online, så spilder du ikke din tid på at vente på fru Hansen, der lige skal spørge om, hvad hver enkelt ting koster.