Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Clinique – Aromatics Elixir – 25 ml – Edp

kr. 349,00

Clinique Aromatics Elixir Eau de Parfum 25 ml (EDP)
Aromatics Elixir fra Clinique er en duft med top noter fra appelsintræ, kamille, bergamot træ, koriander, aldehyd, palmarosa and rosentræ, behændigt blandet med de mellemste noter af jasmin, rose, ylang- … læs mere her

Er Clinique - Aromatics Elixir - 25 ml - Edp på lager?
Køb Clinique - Aromatics Elixir - 25 ml - Edp

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Clinique - Aromatics Elixir - 25 ml - Edp

Clinique - Aromatics Elixir - 25 ml - Edp Produktfakta

  • Navn: Clinique - Aromatics Elixir - 25 ml - Edp
  • Mærke: clinique
  • Pris: Kr. 249.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 0020714005887

Clinique - Aromatics Elixir - 25 ml - Edp fra clinique

Clinique - Aromatics Elixir - 25 ml - Edp fås sammen med en masse andre varer lige her i shoppen i den eftertragtede varegruppe Parfume > Kvinder - Kvindedufte. Når du bestiller her får du de lovpligtige 14 dages returret der er en god garanti mod at købe det forkerte. Du kan inden for fristen bare returnere Clinique - Aromatics Elixir - 25 ml - Edp. Det er efterhånden velkendt at online shoppere køber deres Clinique - Aromatics Elixir - 25 ml - Edp fra den meget brugte forhandler BilligParfume.dk, der altid har et stort udvalg af populære varer. Her i online shoppens kæmpe udvalg kan du shoppe løs efter lækre varer, og der kan klikkes køb på Clinique - Aromatics Elixir - 25 ml - Edp. Når der handles i webshop er priserne bedre- og det lader sig gøre, når man ikke skal betale til showroom og butikker på dyre adresser.

Clinique - Aromatics Elixir - 25 ml - Edp og online fordele

Køber du produkter i forskellige webshops, begunstiges du af bedre rettigheder, end hvis du handler i en fysisk butik. Produkter der handles i en dansk shop, skal have 14 dages returret. når du har handlet dine varer, og nogle webshops har valgt at give mere og nogle giver endda et helt års returret. Når webshops har hele deres varekatalog liggende online, kan du se hele udvalget, og det gør en prissammenligning let, blandt de mange udbydere af varer, der findes online. Og du kan faktisk sammenligne priser så snart du lige har fem minutter, og sidder ved computeren eller med din telefon. En af de store fordele når du handler online, er du slipper for, at være underlagt butikkernes åbningstider. Online shoppen får Posten til at levere dine varer til din adresse, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, så du kan frit vælge den løsning, der er bedst for dig. I dag er der ingen grund til at skulle stå i kø ved en kasse - ved online handel så det er direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så det er slut med at blive irriteret over langsomme mennesker i køen.