Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Clinique – Clarifying Lotion 4 – 400 ml

kr. 285,00

Clinique Clarifying Lotion 4 400 ml 
Clinique Clarifying Lotion er en skin tonic til fedtet hud. Denne toner og eksfolierende lotion er udviklet af Cliniques hudlæger, og fjerner blidt døde hudceller, renser porerne, matterer og forfiner hudens struktur … læs mere her

Er Clinique - Clarifying Lotion 4 - 400 ml på lager?
Køb Clinique - Clarifying Lotion 4 - 400 ml

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Clinique - Clarifying Lotion 4 - 400 ml

Clinique - Clarifying Lotion 4 - 400 ml Produktfakta

  • Navn: Clinique - Clarifying Lotion 4 - 400 ml
  • Mærke: clinique
  • Pris: Kr. 275.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 0020714462741

Clinique - Clarifying Lotion 4 - 400 ml fra clinique

Clinique - Clarifying Lotion 4 - 400 ml fås sammen med en masse andre varer lige her i shoppen i varegruppen Hudpleje > Hudpleje Ansigt. Der følger også de lovpligtige 14 dages returret der giver dig en god sikkerhed, hvis du alligevel ikke skal bruge Clinique - Clarifying Lotion 4 - 400 ml. Fun fact er at de fleste shoppere i Danmark køber Clinique - Clarifying Lotion 4 - 400 ml hos onlineshoppen BilligParfume.dk, der virkelig har samlet toppen af de mest populære varer. I det store udvalg af varer kan du shoppe løs efter lækre varer, det kan jo passende være Clinique - Clarifying Lotion 4 - 400 ml. Når der handles i webshop er priserne bedre- fordi webshoppen ikke har udgifter til en fysisk butik.

Clinique - Clarifying Lotion 4 - 400 ml og online fordele

Du skal have i tankerne, når du handler online, får du nogle bedre betingelser, end loven foreskriver for de fysiske butikker. Varer som er købt i en dansk webshop, skal have returret i 14 dage. når du har handlet dine varer, og du kan finde webshops der giver mere end standard returretten og giver meget længere returtid. Derudover har du et meget større udvalg, og priser og betingelser er let for dig at sammenligne, på tværs af forskellige webshops. For at det ikke skal være løgn, kan du endda lave en prissammenligning når du sidder på toilettet med din mobiltelefon. Mange har allerede fundet glæde ved at købe online og slippe for, at bæreposen med varerne går i stykker på vej hjem. Når du har handlet dine produkter, kommer de hjem til din adresse, eller du kan bede dem om at sende til dit arbejde i stedet for, og det kan frit vælges, når du angiver leveringadresse. I onlineshoppen er der ingen kø det er slut med dårlig køkultur og vrissende mennesker, så slip for de sædvanlige forkerte valg af kø - man vælger altid den langsomste.