Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Clinique – Happy Heart – 50 ml – Edp

kr. 249,00

Clinique Happy Heart Eau de Parfum 50 ml (EDP)
Happy Heart fra Clinique Perfumes. Opløftende, harmonisk og blomstrende duft, en duftoplevelse for alle sanser. Happy Heart Eau de Parfum er beriget med skønne duftnoter af gulerod, frisk agurk, mandarin, van … læs mere her

Er Clinique - Happy Heart - 50 ml - Edp på lager?
Køb Clinique - Happy Heart - 50 ml - Edp

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Clinique - Happy Heart - 50 ml - Edp

Clinique - Happy Heart - 50 ml - Edp Produktfakta

  • Navn: Clinique - Happy Heart - 50 ml - Edp
  • Mærke: clinique
  • Pris: Kr. 299.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 020714170479

Clinique - Happy Heart - 50 ml - Edp fra clinique

Clinique - Happy Heart - 50 ml - Edp er en af de førende varer her på shoppen, og ligger i den populære kategori Parfume > Kvinder - Kvindedufte. Din pakke kommer hjem til dig med de lovpligtige 14 dages returret som er en fin sikkerhed for dig, hvis du nu fortryder dig køb af Clinique - Happy Heart - 50 ml - Edp. Det er snart allemandsviden at man helst køber sin Clinique - Happy Heart - 50 ml - Edp online hos webshoppen BilligParfume.dk, der har forstået vigtigheden af at have de rigtige varer på hylden. Der er mange varer i shoppen og i det store udvalg går mange på jagt efter deres mål, det kan jo passende være Clinique - Happy Heart - 50 ml - Edp. Købes der ind i online webshops er varerne billigere- og det kan lade sig gøre fordi shoppen sparer husleje til en almindelig butik.

Clinique - Happy Heart - 50 ml - Edp og online fordele

Alle de tilfælde, hvor online webshops frister dig til at købe varer, er betingelserne lidt gunstigere, som ikke nødvendigvis findes i fysiske butikker. Du får med dine varer 14 dages returret. når dine varer købes i en shop, en del shops efterhånden giver endnu mere for at skille sig ud fra konkurrenterne i markedet. Når webshops har hele deres varekatalog liggende online, kan du se hele udvalget, og prissammenlignen er let at foretage, iblandt alle de shops der sælger det, du er ude efter. Og du kan faktisk sammenligne priser på alle tider af døgnet, så længe du er online. Du får også en anden stor fordel, når du shopper online, og det er du slipper for, at døje med at få bugseret alle varerne hjem til dig selv. Online shoppen får Posten til at levere dine varer til din adresse, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, og det giver en god fleksibilitet for dig. De tider med at stå i kø er længe forbi - i dag handler vi online og så det er direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så det er slut med at blive irriteret over langsomme mennesker i køen.