Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Clinique – Men Aloe Shave Gel – 125 ml

kr. 165,00

Clinique Men Aloe Shave Gel 125 ml
Aloe Shave Gel fra Clinique, er en barbergelé til mænd. Shave Gel er rig på aloe, der giver en glat og tæt barbering, samtidig med at den blødgør og beskytter huden og skæg. Produktet er oliefrit. 

125 ml
Shave Gel … læs mere her

Er Clinique - Men Aloe Shave Gel - 125 ml på lager?
Køb Clinique - Men Aloe Shave Gel - 125 ml

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Clinique - Men Aloe Shave Gel - 125 ml

Clinique - Men Aloe Shave Gel - 125 ml Produktfakta

  • Navn: Clinique - Men Aloe Shave Gel - 125 ml
  • Mærke: clinique
  • Pris: Kr. 165.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 0020714673529

Clinique - Men Aloe Shave Gel - 125 ml fra clinique

Clinique - Men Aloe Shave Gel - 125 ml er klar til dig her i shoppen. Du finder den i kategorien Barbering & Hårfjerning > Til Mænd. Det er ret godt at du får de lovpligtige 14 dages returret oven i hatten når du køber Clinique - Men Aloe Shave Gel - 125 ml. Du kan roligt gøre som rigtig mange andre har gjort før dig og købe din Clinique - Men Aloe Shave Gel - 125 ml hos onlineshoppen BilligParfume.dk, der har forstået vigtigheden af at have de rigtige varer på hylden. Her i online shoppens kæmpe udvalg finder mange det de leder efter, deriblandt også Clinique - Men Aloe Shave Gel - 125 ml. Ved at købe dine varer i en webshop er priserne bedre- når webshoppen sparer de penge som en almindelig butik bruger, så kommer det dig til gode.

Clinique - Men Aloe Shave Gel - 125 ml og online fordele

Når webshops leverer dine produkter, er du stillet lidt bedre, fordi webshops er underlagt en lovgivning, de skal følge. Loven siger, du har ret til at returnere dine varer indenfor 14 dage. efter du har købt dine varer, og nogle webshops har valgt at give mere der kan forlænge din standard returret med både uger og måneder. Når webshops har hele deres varekatalog liggende online, kan du se hele udvalget, og det gør en prissammenligning let, i den store skov af webshops, der er derude. Din sammenligning kan du rent faktisk lave når du sidder på toilettet med din mobiltelefon. En anden ting du også slipper for, at varens pris er forskellige fra skiltet og til kasseapparatet, så du skal stå i kø bagefter for at få den rigtige pris. Dine varer bliver sendt direkte hjem til dig, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, og det kan frit vælges, når du angiver leveringadresse. Det med at stå i kø i en butik er efterhånden ret gammeldags, når du køber online der er ingen kø online - det er bare direkte til betaling, og så er du videre, så det er slut med at blive irriteret over langsomme mennesker i køen.