Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

CND Vinylux Neglelak Grapefruit Sparkle #118 – 15 ml

(37 kundeanmeldelser)

kr. 125,00

CND Vinylux Neglelak Grapefruit Sparkle #118 er en banebrydende og rosafarvet neglelak, som sikrer holdbarhed i 7 dage, når den bruges sammen med VINYLUX Weekly Top Coat. Med neglelakkerne fra CND VINYLUX behøver du ingen basecoat – den er nemlig indbyg … læs mere her

Er CND Vinylux Neglelak Grapefruit Sparkle #118 - 15 ml på lager?

Annonce
Køb CND Vinylux Neglelak Grapefruit Sparkle #118 - 15 ml

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

CND Vinylux Neglelak Grapefruit Sparkle #118 - 15 ml Varefakta

  • Navn: CND Vinylux Neglelak Grapefruit Sparkle #118 - 15 ml
  • Pris: kr. 125.00
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 399
  • Fragt: 29.00
  • Direkte link
  • Fortrydelsesret: 14 dage

Mange leder efter den billigste CND Vinylux Neglelak Grapefruit Sparkle #118 - 15 ml på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud her: gå til shop

Køb CND Vinylux Neglelak Grapefruit Sparkle #118 - 15 ml for kun kr. 125.00 allerede i dag, så sendes den direkte hjem til dig. 

CND Vinylux Neglelak Grapefruit Sparkle #118 - 15 ml

CND Vinylux Neglelak Grapefruit Sparkle #118 - 15 ml fås sammen med en masse andre varer lige her i shoppen i kategorien 2683. Du bliver ved købet også tildelt lovpligtige 14 dages returret med når du køber din vare. Langt de fleste i Norden køber deres CND Vinylux Neglelak Grapefruit Sparkle #118 - 15 ml ved den velkendte shop NiceHair.dk, der er blandt de førende i Norden inden for branchen. Vi har håndplukket varerne og blandt dem er der helt sikkert noget for dig, og der kan klikkes køb på denne vare. Køber du varer online er priserne bedre- det er effekten af, at den attraktive adresse på strøget ikke er nødvendig, og man dermed sparer meget på huslejen.

CND Vinylux Neglelak Grapefruit Sparkle #118 - 15 ml kun kr. 125.00

Alle de tilfælde, hvor online webshops frister dig til at købe varer, er du stillet lidt bedre, som ikke er en selvfølge i fysiske butikker. Loven siger, du har ret til at returnere dine varer indenfor 14 dage. efter dit online køb, en del shops efterhånden giver endnu mere og forlænger din returret til mere end de 14 dage. Når webshops ligger online, får du med et par klik et stort udvalg , som gør det let at sammenligne priser, iblandt alle de shops der sælger det, du er ude efter. Og du kan faktisk sammenligne priser på alle tider af døgnet, så længe du er online. Ved at købe dine varer online, slipper du for, at bære alle varerne fra butikkens hylder hele vejen gennem butikken og hjem til dig selv. Online shoppen får Posten til at levere dine varer til din adresse, eller de kan blive sendt til din arbejdsplads, og det kan frit vælges, når du angiver leveringadresse. I onlineshoppen er der ingen kø så det er direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så slip for de sædvanlige forkerte valg af kø - man vælger altid den langsomste.

37 anmeldelser af CND Vinylux Neglelak Grapefruit Sparkle #118 – 15 ml

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “CND Vinylux Neglelak Grapefruit Sparkle #118 – 15 ml”