Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Cocosolis – COOL After Sun Oil – 110 ml

kr. 199,00

Cocosolis COOL After Sun Oil
En dejlig kølende after sun fra Cocosolis, der går ind og beroliger, fugter og plejer huden efter den har været udsat for solens stråler, mens den har en forfriskende duft af mint.

110 ml
After sun olie
Duft af mint
100 % re … læs mere her

Er Cocosolis - COOL After Sun Oil - 110 ml på lager?
Køb Cocosolis - COOL After Sun Oil - 110 ml

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Cocosolis - COOL After Sun Oil - 110 ml

Cocosolis - COOL After Sun Oil - 110 ml Produktfakta

  • Navn: Cocosolis - COOL After Sun Oil - 110 ml
  • Mærke: cocosolis
  • Pris: Kr. 275.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 3800500519043

Cocosolis - COOL After Sun Oil - 110 ml fra cocosolis

Cocosolis - COOL After Sun Oil - 110 ml ligger i toppen af listen med bedst sælgende varer i webshoppen i den godt sælgende kategori Selvbruner og Solbeskyttelse. Du får oven i købet de lovpligtige 14 dages returret oven i hatten når du køber Cocosolis - COOL After Sun Oil - 110 ml. Det overrasker ikke nogen, at der er mange der køber Cocosolis - COOL After Sun Oil - 110 ml i webshoppen BilligParfume.dk, som er den foretrukne shop blandt online shoppere. Vi har håndplukket varerne og blandt dem finder mange det de leder efter, og der er det oplagte valg Cocosolis - COOL After Sun Oil - 110 ml. Ved at købe dine varer i en webshop kan priserne være lavere- det skyldes bl.a. at sådan noget som husleje kan være meget lavere, da en god beliggenhed ikke er nødvendig.

Cocosolis - COOL After Sun Oil - 110 ml og online fordele

Købes der ind i en webshop, er du stillet lidt bedre, end loven foreskriver for de fysiske butikker. Varer som er købt i en dansk webshop, skal have returret i 14 dage. når dine varer købes i en shop, og nogle webshops har valgt at give mere og forlænger din returret til mere end de 14 dage. At handle online giver dig også en anden fordel, som er et stort udvalg, og priser og betingelser er let for dig at sammenligne, iblandt alle de shops der sælger det, du er ude efter. Og i dag kan du uden videre sammenligne priser i løbet af nul-komma-fem med din smartphone eller tablet. Den helt stort fordel ved købe produkterne online er at slippe for, at være underlagt butikkernes åbningstider. Online shoppen får Posten til at levere dine varer til din adresse, alternativt kan de sendes til dig arbejde, og få den løsning, der passer bedst for dig. Du kan også springe en lang kø ved kassen over så gå bare direkte til kassen, når du har fundet dine varer, og betal med det samme, så behøver du ikke længere forudsige, hvilken kø der er hurtigst - vi gætter aldrig rigtigt alligevel.