Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Cocosolis – Luxery Coffee Scrub Box

kr. 194,95

Cocosolis Luxery Coffee Scrub Box
Cocosolis har her lavet den fineste æske med 4 forskellige scrubs i, 3 til kroppen og 1 til ansigtet med hver deres specielle formål. De lækre scrubs er lavet af fint malet kaffe, smeltet sukker, Himalaya salt og en kombi … læs mere her

Er Cocosolis - Luxery Coffee Scrub Box på lager?
Køb Cocosolis - Luxery Coffee Scrub Box

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Cocosolis - Luxery Coffee Scrub Box

Cocosolis - Luxery Coffee Scrub Box Produktfakta

  • Navn: Cocosolis - Luxery Coffee Scrub Box
  • Mærke: cocosolis
  • Pris: Kr. 249.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 3800500519104

Cocosolis - Luxery Coffee Scrub Box fra cocosolis

Cocosolis - Luxery Coffee Scrub Box er stadig en af de mest eftertragtede varer her i webshoppen i vores varekategori Parfume & Pleje Gaveæsker > Gaveæsker Beauty. Du får oven i købet de lovpligtige 14 dages returret hvis du skulle fortryde dit køb Cocosolis - Luxery Coffee Scrub Box. Vidste du at størstedelen af dem der handler online køber Cocosolis - Luxery Coffee Scrub Box ved den velkendte shop BilligParfume.dk, som ofte har gode tilbud og sørger for du sparer gode penge. Blandt alle varerne i shoppen finder du noget for alle, som jo fx kan være Cocosolis - Luxery Coffee Scrub Box. Købes der ind i online webshops kan priserne findes lavere end i butikker- fordi webshoppen ikke har udgifter til en fysisk butik.

Cocosolis - Luxery Coffee Scrub Box og online fordele

Handler du varer i en dansk webbutik, får du andre fordele, end loven foreskriver for de fysiske butikker. Den danske lovgivning giver dig 14 dages returret. når dine varer købes i en shop, og du kan finde webshops der giver mere end de 14 dage, de er forpligtet til. Derudover har du et meget større udvalg, og det gør en prissammenligning let, iblandt alle de shops der sælger det, du er ude efter. Og i dag kan du uden videre sammenligne priser super hurtigt, det er bare lige at finde de shop, der sælger din vare. Tænk også på, at ved at handle online, så slipper du helt for, at døje med at få bugseret alle varerne hjem til dig selv. Når du har købt dine varer, sendes de til din adresse, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, og det giver en god fleksibilitet for dig. De tider med at stå i kø er længe forbi - i dag handler vi online og det er slut med dårlig køkultur og vrissende mennesker, så slip for de sædvanlige forkerte valg af kø - man vælger altid den langsomste.