Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

COOLA Classic Sport Sunscreen White Tea SPF 50 – 50 ml

kr. 319,00

COOLA Classic Face Sunscreen White Tea er en solcreme til ansigtet. Den beskytter huden mod for tidlig ældning, og virker vandfast i op til 80 minutter. Den indeholder blandt andet hørfrøolie og natlysolie, som giver en masse fugt til huden, både her og n … læs mere her

Er COOLA Classic Face Sunscreen White Tea SPF 50 - 50 ml på lager?

Annonce
Køb COOLA Classic Face Sunscreen White Tea SPF 50 - 50 ml

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

COOLA Classic Sport Sunscreen White Tea SPF 50 - 50 ml Varefakta

  • Navn: COOLA Classic Sport Sunscreen White Tea SPF 50 - 50 ml
  • Pris: kr. 259.00
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 399
  • Fragt: 29.00
  • Direkte link
  • Fortrydelsesret: 14 dage

Mange leder efter den billigste COOLA Classic Sport Sunscreen White Tea SPF 50 - 50 ml på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud her: gå til shop

Køb COOLA Classic Sport Sunscreen White Tea SPF 50 - 50 ml for kun kr. 259.00 allerede i dag, så sendes den direkte hjem til dig. 

COOLA Classic Sport Sunscreen White Tea SPF 50 - 50 ml

COOLA Classic Sport Sunscreen White Tea SPF 50 - 50 ml er efter stor efterspørgsel tilføjet i vores gruppe af varer Health & Beauty > Personal Care > Cosmetics > Skin Care > Sunscreen. Vidste du, at du også får lovpligtige 14 dages returret med når du køber din vare. Den gode service betyder at rigtig mange i Danmark køber deres COOLA Classic Sport Sunscreen White Tea SPF 50 - 50 ml online hos webshoppen NiceHair.dk, der virkelig har samlet toppen af de mest populære varer. I det store udvalg af varer kan du helt sikkert finde noget du kan li, som jo fx kan være det produkt på denne side. Når du handler online sparer du penge- og det lader sig gøre, når man ikke skal betale til showroom og butikker på dyre adresser.

COOLA Classic Sport Sunscreen White Tea SPF 50 - 50 ml kun kr. 259.00

Når du svinger kortet i de danske webshops, får du nogle bedre betingelser, som du ikke nødvendigvis får i fysiske butikker. Varer som er købt i en dansk webshop, skal have returret i 14 dage. efter dit online køb, en del shops efterhånden giver endnu mere end de 14 dage, de er forpligtet til. En anden fordel ved online shops er, at alle varer og priser ligger online, og det er let at gennemskue, hvilken pris og betingelser der er bedst, i de mange webshops der er på det danske marked. Og i dag kan du uden videre sammenligne priser direkte på din mobiltelefon i bussen eller toget. Når du handler online er du også fri for, at du ikke kan bære alle din varer på én gang og skal gå flere gange frem og tilbage til bilen. Shoppen sender din produkter til din adresse, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, så du kan frit vælge den løsning, der er bedst for dig. Du kan også springe en lang kø ved kassen over så det er direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så behøver du ikke længere forudsige, hvilken kø der er hurtigst - vi gætter aldrig rigtigt alligevel.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “COOLA Classic Sport Sunscreen White Tea SPF 50 – 50 ml”