Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Cosmos Co Moroccan Lava Clay Ghassoul – Powder 200 gr.

(93 kundeanmeldelser)

kr. 90,00

Cosmos Co Moroccan Lava Clay GHASSOUL POWDER er et naturligt plejeprodukt af pulveriseret vulkansk ler fra Marokko. Leret er velegnet som ansigtsmaske og kan desuden også bruges som en god og effektiv hårkur. Leret har en rensende, plejende og blødgørende … læs mere her

Er Cosmos Co Moroccan Lava Clay Ghassoul - Powder 200 gr. på lager?

Annonce
Køb Cosmos Co Moroccan Lava Clay Ghassoul - Powder 200 gr.

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Cosmos Co Moroccan Lava Clay Ghassoul - Powder 200 gr. Varefakta

  • Navn: Cosmos Co Moroccan Lava Clay Ghassoul - Powder 200 gr.
  • Pris: kr. 69.00
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 399
  • Fragt: 29.00
  • Direkte link
  • Fortrydelsesret: 14 dage

Mange leder efter den billigste Cosmos Co Moroccan Lava Clay Ghassoul - Powder 200 gr. på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud her: gå til shop

Køb Cosmos Co Moroccan Lava Clay Ghassoul - Powder 200 gr. for kun kr. 69.00 allerede i dag, så sendes den direkte hjem til dig. 

Cosmos Co Moroccan Lava Clay Ghassoul - Powder 200 gr.

Cosmos Co Moroccan Lava Clay Ghassoul - Powder 200 gr. er en af de førende varer her på shoppen, og ligger i den godt sælgende kategori 6262. Når du bestiller her får du lovpligtige 14 dages returret der giver dig en god sikkerhed, hvis du alligevel ikke skal bruge din vare. Det er snart allemandsviden at man helst køber sin Cosmos Co Moroccan Lava Clay Ghassoul - Powder 200 gr. i den kendte webshop NiceHair.dk, der har forstået vigtigheden af at have de rigtige varer på hylden. Der er mange varer i shoppen og i det store udvalg er der helt sikkert noget for dig, deriblandt også den vare du kigger på lige nu. Ved at købe dine varer i en webshop kan priserne være lavere- det er effekten af, at den attraktive adresse på strøget ikke er nødvendig, og man dermed sparer meget på huslejen.

Cosmos Co Moroccan Lava Clay Ghassoul - Powder 200 gr. kun kr. 69.00

Alle de tilfælde, hvor online webshops frister dig til at købe varer, får du andre fordele, som ikke nødvendigvis findes i fysiske butikker. Du skal kunne returnere dine varer i 14 dage. efter dit online køb, en del shops efterhånden giver endnu mere end de 14 dage, de er forpligtet til. At webshops har alt liggende klar til dig online, betyder også at deres priser online, og det giver en god gennemsigtighed på priserne, når man kan se de forskellige shops priser med det samme. Du kan oven i købet gøre det så snart du lige har fem minutter, og sidder ved computeren eller med din telefon. Den helt stort fordel ved købe produkterne online er at slippe for, at være afhængig af at nå at handle i butikkens åbningstid. Efter at have afsluttet din handel, bliver dine varer sendt til dig, alternativt kan de sendes til dig arbejde, og det giver en god fleksibilitet for dig. Du kan også springe en lang kø ved kassen over der er ingen kø online - det er bare direkte til betaling, og så er du videre, så det er slut med at blive irriteret over langsomme mennesker i køen.

93 anmeldelser af Cosmos Co Moroccan Lava Clay Ghassoul – Powder 200 gr.

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Cosmos Co Moroccan Lava Clay Ghassoul – Powder 200 gr.”