Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Cosmos Co Moroccan Lava Clay Ghassoul – Stones 200 gr.

kr. 90,00

Cosmos Co Moroccan Lava Clay – Ghassoul Stones, er lavet af 100% naturlig og ægte marokkansk vulkan ler. Den er velegnet som ansigt- og hårmaske. Dog er den mest effektiv som ansigtsmaske, hvor den renser, plejer og blødgør huden. Den er mild og skånsom v … læs mere her

Er Cosmos Co Moroccan Lava Clay Ghassoul - Stones 200 gr. på lager?

Annonce
Køb Cosmos Co Moroccan Lava Clay Ghassoul - Stones 200 gr.

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Cosmos Co Moroccan Lava Clay Ghassoul - Stones 200 gr. Varefakta

  • Navn: Cosmos Co Moroccan Lava Clay Ghassoul - Stones 200 gr.
  • Pris: kr. 79.00
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 399
  • Fragt: 29.00
  • Direkte link
  • Fortrydelsesret: 14 dage

Mange leder efter den billigste Cosmos Co Moroccan Lava Clay Ghassoul - Stones 200 gr. på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud her: gå til shop

Køb Cosmos Co Moroccan Lava Clay Ghassoul - Stones 200 gr. for kun kr. 79.00 allerede i dag, så sendes den direkte hjem til dig. 

Cosmos Co Moroccan Lava Clay Ghassoul - Stones 200 gr.

Cosmos Co Moroccan Lava Clay Ghassoul - Stones 200 gr. er stadig en af de mest eftertragtede varer her i webshoppen i en vores rigtig gode kategorier, nemlig Health & Beauty > Personal Care > Cosmetics > Skin Care > Skin Care Masks & Peels. Du får også hele lovpligtige 14 dages returret med når du køber din vare. Langt de fleste i Norden køber deres Cosmos Co Moroccan Lava Clay Ghassoul - Stones 200 gr. hos den populære shop NiceHair.dk, der virkelig har samlet toppen af de mest populære varer. Her i online shoppens kæmpe udvalg finder mange det de leder efter, og der kan klikkes køb på produktet er på siden. Køber du varer online er priserne bedre- det skyldes bl.a. at sådan noget som husleje kan være meget lavere, da en god beliggenhed ikke er nødvendig.

Cosmos Co Moroccan Lava Clay Ghassoul - Stones 200 gr. kun kr. 79.00

Vidste du, at hver gang du køber noget i en af de danske webshops, er du sikret lidt bedre rettigheder, end loven foreskriver for de fysiske butikker. Dine varer skal kunne returneres i 14 dage. efter du har foretaget dit køb på nettet, og du kan finde webshops der giver mere der kan forlænge din standard returret med både uger og måneder. Når webshops ligger online, får du med et par klik et stort udvalg , og det giver en god gennemsigtighed på priserne, på tværs af forskellige webshops. Og i dag kan du uden videre sammenligne priser direkte på din mobiltelefon i bussen eller toget. Du får også en anden stor fordel, når du shopper online, og det er du slipper for, at skulle slæbe varerne hjem fra butikken. Dine varer bliver sendt direkte hjem til dig, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, du skal bare huske at vælge den rigtige adresse. Glem alt om at stå i kø, hvor ekspedienten lige skal ringe til en anden for at høre, hvorfor prisen ikke går ind til det rigtige. Når handlen foregår online så gå let og ubesværet direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så behøver du ikke længere forudsige, hvilken kø der er hurtigst - vi gætter aldrig rigtigt alligevel.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Cosmos Co Moroccan Lava Clay Ghassoul – Stones 200 gr.”