Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

David Beckham – Classic Blue – 100 ml – Edt

kr. 149,00

David Beckham Classic Blue for Men Eau de Toilette 100 ml
Classic Blue er en lækker maskulin duft fra David Beckham, som åbner med friske frugtige noter af ananas og grapefrugt, samt de grønne violblade. I duftens hjerte kommer et let krydret twist af sal … læs mere her

Er David Beckham - Classic Blue - 100 ml - Edt på lager?
Køb David Beckham - Classic Blue - 100 ml - Edt

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

David Beckham - Classic Blue - 100 ml - Edt

David Beckham - Classic Blue - 100 ml - Edt Produktfakta

  • Navn: David Beckham - Classic Blue - 100 ml - Edt
  • Mærke: david beckham
  • Pris: Kr. 149.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 3616303461980

David Beckham - Classic Blue - 100 ml - Edt fra david beckham

David Beckham - Classic Blue - 100 ml - Edt findes stadig i Top-10 eller tæt på i den altid eftertragtede varekategori Parfume > Mænd - Herredufte. Det er ren luksus at få de lovpligtige 14 dages returret hvis du skulle fortryde dit køb David Beckham - Classic Blue - 100 ml - Edt. Du kan roligt gøre som rigtig mange andre har gjort før dig og købe din David Beckham - Classic Blue - 100 ml - Edt hos den populære shop BilligParfume.dk, som er den foretrukne shop blandt online shoppere. Der er mange varer i shoppen og i det store udvalg finder du noget for alle, deriblandt også David Beckham - Classic Blue - 100 ml - Edt. Når du handler online sparer du penge- det skyldes bl.a. at sådan noget som husleje kan være meget lavere, da en god beliggenhed ikke er nødvendig.

David Beckham - Classic Blue - 100 ml - Edt og online fordele

Handler du varer i en dansk webbutik, er du stillet lidt bedre, som du ikke nødvendigvis får i fysiske butikker. Dansk lov kræver af webshoppen, at de skal give dig 14 dages returret. efter du har købt dine varer, og du kan finde webshops der giver mere der kan forlænge din standard returret med både uger og måneder. Når webshops ligger online, får du med et par klik et stort udvalg , og det at sammenlligne priser bliver en leg, iblandt alle de shops der sælger det, du er ude efter. Din sammenligning kan du rent faktisk lave når du har lyst, uden at være afhængig af butikkers åbningstider. Du får også en anden stor fordel, når du shopper online, og det er du slipper for, at bæreposen med varerne går i stykker på vej hjem. Når du har handlet dine produkter, kommer de hjem til din adresse, eller du kan bede dem om at sende til dit arbejde i stedet for, og det kan frit vælges, når du angiver leveringadresse. Glem alt om at stå i kø, hvor ekspedienten lige skal ringe til en anden for at høre, hvorfor prisen ikke går ind til det rigtige. Når handlen foregår online så gå let og ubesværet direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så behøver du ikke længere forudsige, hvilken kø der er hurtigst - vi gætter aldrig rigtigt alligevel.