Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

David Beckham – Classic Blue Shower Gel – 200 ml

kr. 49,00

David Beckham Classic Blue Shower Gel 200 ml
Classic Blue showergel fra David Beckham, en skøn og forfriskende kropssæbe til mænd. Blid og sensitiv mod hudens, mens den effektiv renser og bekæmper lugtgener. I stedte opnår du en forfriskende maskulin duft … læs mere her

Er David Beckham - Classic Blue Shower Gel - 200 ml på lager?
Køb David Beckham - Classic Blue Shower Gel - 200 ml

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

David Beckham - Classic Blue Shower Gel - 200 ml

David Beckham - Classic Blue Shower Gel - 200 ml Produktfakta

  • Navn: David Beckham - Classic Blue Shower Gel - 200 ml
  • Mærke: david beckham
  • Pris: Kr. 49.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 3607349937720

David Beckham - Classic Blue Shower Gel - 200 ml fra david beckham

David Beckham - Classic Blue Shower Gel - 200 ml er tilføjet i shoppen på grund af den store efterspørgsel i varegruppen Hudpleje Krop > Showergel og Body Scrub. Vidste du, at du også får de lovpligtige 14 dages returret der sikrer dig, hvis du mod forventning skulle fortryde købet af David Beckham - Classic Blue Shower Gel - 200 ml. Det overrasker ikke nogen, at der er mange der køber David Beckham - Classic Blue Shower Gel - 200 ml online hos webshoppen BilligParfume.dk, der har forstået at dække hele Danmark med de helt rigtige varer. I det store udvalg af varer kan du shoppe løs efter lækre varer, som jo fx kan være David Beckham - Classic Blue Shower Gel - 200 ml. Når du handler online sparer du penge- det er effekten af, at den attraktive adresse på strøget ikke er nødvendig, og man dermed sparer meget på huslejen.

David Beckham - Classic Blue Shower Gel - 200 ml og online fordele

Hver eneste gang, du shopper online i en dansk webshop, giver de dig lidt bedre rettigheder, som ikke nødvendigvis findes i fysiske butikker. Dansk lov kræver af webshoppen, at de skal give dig 14 dages returret. efter dit online køb, og i nogle tilfælde giver shoppen endda mere der kan forlænge din standard returret med både uger og måneder. Husk også på, at du online har et kæmpe udvalg, og det gør en prissammenligning let, på tværs af forskellige webshops. Og du kan faktisk sammenligne priser i løbet af nul-komma-fem med din smartphone eller tablet. En anden ting du også slipper for, at varens pris er forskellige fra skiltet og til kasseapparatet, så du skal stå i kø bagefter for at få den rigtige pris. Efter at have afsluttet din handel, bliver dine varer sendt til dig, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, og få den løsning, der passer bedst for dig. Glem alt om at stå i kø, hvor ekspedienten lige skal ringe til en anden for at høre, hvorfor prisen ikke går ind til det rigtige. Når handlen foregår online der er ingen kø online - det er bare direkte til betaling, og så er du videre, så det er slut med at blive irriteret over langsomme mennesker i køen.