Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Davidoff – Cool Water Men – 40 ml – Edt

kr. 198,00

Davidoff Cool Water for Men, Eau De Toilette Spray 40 ml  
Den klassiske Davidoff Cool Water Eau de Toilette er en frisk, let aromatisk herreduft, som er elsket af mænd i alle aldre. Med en åbning der har friskhed fra mint, havnoter og grønne noter, samt … læs mere her

Er Davidoff - Cool Water Men - 40 ml - Edt på lager?
Køb Davidoff - Cool Water Men - 40 ml - Edt

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:

Davidoff - Cool Water Men - 40 ml - Edt

Davidoff - Cool Water Men - 40 ml - Edt Produktfakta

  • Navn: Davidoff - Cool Water Men - 40 ml - Edt
  • Mærke: davidoff
  • Pris: Kr. 149.00
  • Gratis fragt: Ja, ved køb over kr. 699
  • Fra fra kr. 28
  • Hurtig levering
  • VareID: 3414202000510

Davidoff - Cool Water Men - 40 ml - Edt fra davidoff

Davidoff - Cool Water Men - 40 ml - Edt kan på grund af dens store popularitet nu findes i en vores rigtig gode kategorier, nemlig Parfume > Mænd - Herredufte. Du bliver ved købet også tildelt de lovpligtige 14 dages returret der sikrer dig, hvis du mod forventning skulle fortryde købet af Davidoff - Cool Water Men - 40 ml - Edt. Den gode service betyder at rigtig mange i Danmark køber deres Davidoff - Cool Water Men - 40 ml - Edt hos onlineshoppen BilligParfume.dk, der har alle de efterspurgte varer i deres sortiment. Blandt alle varerne i shoppen kan du shoppe løs efter lækre varer, og der kan klikkes køb på Davidoff - Cool Water Men - 40 ml - Edt. Købes der ind i online webshops er priserne mere attraktive end i butikkerne- det er effekten af, at den attraktive adresse på strøget ikke er nødvendig, og man dermed sparer meget på huslejen.

Davidoff - Cool Water Men - 40 ml - Edt og online fordele

Når du lader dig friste, og får købt nogle produkter online, er du sikret lidt bedre rettigheder, som ikke nødvendigvis findes i fysiske butikker. Den danske lovgivning giver dig 14 dages returret. når dine varer købes i en shop, en del shops efterhånden giver endnu mere end de 14 dage, de er forpligtet til. At handle online giver dig også en anden fordel, som er et stort udvalg, og det bevirker, at du med få klik kan finde det bedste tilbud, på tværs af forskellige webshops. For at det ikke skal være løgn, kan du endda lave en prissammenligning super hurtigt, det er bare lige at finde de shop, der sælger din vare. Tænk også på, at ved at handle online, så slipper du helt for, at bæreposen med varerne går i stykker på vej hjem. Når du har købt dine varer, sendes de til din adresse, eller du kan bede dem om at sende til dit arbejde i stedet for, og det kan frit vælges, når du angiver leveringadresse. I dag er der ingen grund til at skulle stå i kø ved en kasse - ved online handel der er ingen kø online - det er bare direkte til betaling, og så er du videre, så behøver du ikke længere forudsige, hvilken kø der er hurtigst - vi gætter aldrig rigtigt alligevel.