Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Tilbud

Davines More Inside Medium Finishing Gum 75 ml

(59 kundeanmeldelser)

kr. 209,00

Davines More Inside MediumHoldFinishing Gumer ideel til det definerede og omformelige look med en matfinish. Denne gum giver et medium hold og et mat look. Den giver tekstur og kontrol til håret, og håret får en lækker mat finish. Finishig gum er velegnet … læs mere her

Er Davines More Inside Medium Finishing Gum 75 ml på lager?

Annonce
Køb Davines More Inside Medium Finishing Gum 75 ml

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Davines More Inside Medium Finishing Gum 75 ml Varefakta

  • Navn: Davines More Inside Medium Finishing Gum 75 ml
  • Pris: kr. 179.40
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 399
  • Fragt: 29.00
  • Direkte link
  • Fortrydelsesret: 14 dage

Mange leder efter den billigste Davines More Inside Medium Finishing Gum 75 ml på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud her: gå til shop

Køb Davines More Inside Medium Finishing Gum 75 ml for kun kr. 179.40 allerede i dag, så sendes den direkte hjem til dig. 

Davines More Inside Medium Finishing Gum 75 ml

Davines More Inside Medium Finishing Gum 75 ml er ret populær blandt alle vores varer i onlineshoppen i den godt sælgende kategori Hair Styling Products. Vidste du, at du også får lovpligtige 14 dages returret med når du køber din vare. Det overrasker ikke nogen, at der er mange der køber Davines More Inside Medium Finishing Gum 75 ml i den kendte webshop NiceHair.dk, der virkelig har samlet toppen af de mest populære varer. I det store udvalg af varer er der helt sikkert noget for dig, og der er det oplagte valg dette produkt. Købes der ind i online webshops kan priserne findes lavere end i butikker- det skyldes bl.a. at sådan noget som husleje kan være meget lavere, da en god beliggenhed ikke er nødvendig.

Davines More Inside Medium Finishing Gum 75 ml kun kr. 179.40

Købes der ind i en webshop, begunstiges du af bedre rettigheder, som ikke er en selvfølge i fysiske butikker. Dansk lov kræver af webshoppen, at de skal give dig 14 dages returret. når produkterne er købt online, og nogle webshops har valgt at give mere for at skille sig ud fra konkurrenterne i markedet. Når webshops har hele deres varekatalog liggende online, kan du se hele udvalget, som gør det let at sammenligne priser, når man kan se de forskellige shops priser med det samme. Du kan oven i købet gøre det direkte på din mobiltelefon i bussen eller toget. Tænk også på, at ved at handle online, så slipper du helt for, at skulle slæbe varerne hjem fra butikken. Dine varer bliver sendt direkte hjem til dig, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, og det kan frit vælges, når du angiver leveringadresse. I onlineshoppen er der ingen kø så gå bare direkte til kassen, når du har fundet dine varer, og betal med det samme, så undgår du skrigende unger, der plager deres forældre om slik og søde sager.

59 anmeldelser af Davines More Inside Medium Finishing Gum 75 ml

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Davines More Inside Medium Finishing Gum 75 ml”