Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Tilbud

Davines Pasta & Love Pre-Shaving & Beard Oil 50 ml

(18 kundeanmeldelser)

kr. 139,00

Davines Pasta og Love Pre-Shaving og Beard Oil er en multifunktionel skægolie, som både kan bruges til at forberede huden og skægget på barbering, hvilket også er med til at give ekstra beskyttelse til irriteret og sensitiv hud. Olien har nemlig en plejen … læs mere her

Er Davines Pasta & Love Pre-Shaving & Beard Oil 50 ml (U) på lager?

Annonce
Køb Davines Pasta & Love Pre-Shaving & Beard Oil 50 ml (U)

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Davines Pasta & Love Pre-Shaving & Beard Oil 50 ml Varefakta

  • Navn: Davines Pasta & Love Pre-Shaving & Beard Oil 50 ml
  • Pris: kr. 169.00
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 399
  • Fragt: 29.00
  • Direkte link
  • Fortrydelsesret: 14 dage

Mange leder efter den billigste Davines Pasta & Love Pre-Shaving & Beard Oil 50 ml på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud her: gå til shop

Køb Davines Pasta & Love Pre-Shaving & Beard Oil 50 ml for kun kr. 169.00 allerede i dag, så sendes den direkte hjem til dig. 

Davines Pasta & Love Pre-Shaving & Beard Oil 50 ml

Davines Pasta & Love Pre-Shaving & Beard Oil 50 ml er ret populær blandt alle vores varer i onlineshoppen i vores gruppe af varer 528. Du får oven i købet lovpligtige 14 dages returret der er en god garanti mod at købe det forkerte. Du kan inden for fristen bare returnere din vare. Vidste du at størstedelen af dem der handler online køber Davines Pasta & Love Pre-Shaving & Beard Oil 50 ml i webshoppen NiceHair.dk, som giver dig det store udvalg til de rigtige priser. Blandt alle varerne i shoppen går mange på jagt efter deres mål, deriblandt også denne vare. Køber du varer online kan priserne findes lavere end i butikker- det skyldes bl.a. at sådan noget som husleje kan være meget lavere, da en god beliggenhed ikke er nødvendig.

Davines Pasta & Love Pre-Shaving & Beard Oil 50 ml kun kr. 169.00

Alle de tilfælde, hvor online webshops frister dig til at købe varer, er du sikret lidt bedre rettigheder, så du på nogle områder er bedre stillet, end hvis du handler I fysiske butikker. Produkter der handles i en dansk shop, skal have 14 dages returret. når dine varer købes i en shop, der er endda shops, der vælger at give mere og nogle giver endda et helt års returret. Webshops er nødt til at skilte med deres priser på varerne online, og det at sammenlligne priser bliver en leg, på tværs af forskellige webshops. Og du kan endda gøre det når du har lyst, uden at være afhængig af butikkers åbningstider. Den helt stort fordel ved købe produkterne online er at slippe for, at bæreposen med varerne går i stykker på vej hjem. Webshoppen kan sende produkterne hjem til dig, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, du skal bare huske at vælge den rigtige adresse. Den irriterende kassekø undgår du ved at handle online så gå let og ubesværet direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så behøver du ikke længere forudsige, hvilken kø der er hurtigst - vi gætter aldrig rigtigt alligevel.

18 anmeldelser af Davines Pasta & Love Pre-Shaving & Beard Oil 50 ml

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Davines Pasta & Love Pre-Shaving & Beard Oil 50 ml”