Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Decleor Rosemary Black Clay Cleansing Gel 100 ml

(33 kundeanmeldelser)

kr. 250,00

Decléor Rosemary Black Clay Cleansing Gel er en rensegel, som er til alle hudtyper med urenheder, men er specielt god til en fedtet hud. Ingredienserne er af 95% naturlig oprindelse, og den er blandt andet med essentiel olie fra rosmarin og sort ler, for … læs mere her

Er Decleor Rosemary Black Clay Cleansing Gel 100 ml på lager?

Annonce
Køb Decleor Rosemary Black Clay Cleansing Gel 100 ml

Varenummer (SKU): 91251 Kategori:

Decleor Rosemary Black Clay Cleansing Gel 100 ml Varefakta

  • Navn: Decleor Rosemary Black Clay Cleansing Gel 100 ml
  • Pris: kr. 178.60
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 399
  • Fragt: 29.00
  • Direkte link
  • Fortrydelsesret: 14 dage

Mange leder efter den billigste Decleor Rosemary Black Clay Cleansing Gel 100 ml på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud her: gå til shop

Køb Decleor Rosemary Black Clay Cleansing Gel 100 ml for kun kr. 178.60 allerede i dag, så sendes den direkte hjem til dig. 

Decleor Rosemary Black Clay Cleansing Gel 100 ml

Decleor Rosemary Black Clay Cleansing Gel 100 ml er efter stor efterspørgsel tilføjet i den populære kategori Health & Beauty > Personal Care > Cosmetics > Skin Care > Facial Cleansers. Det er ren luksus at få lovpligtige 14 dages returret med din pakke når du køber din vare. Vidste du at størstedelen af dem der handler online køber Decleor Rosemary Black Clay Cleansing Gel 100 ml online hos webshoppen NiceHair.dk, der har forstået at have de rigtige varer på hylden. Hos webshoppens store udvalg finder mange det de leder efter, og der er det oplagte valg denne vare. Købes der ind i online webshops sparer du penge- det er effekten af, at den attraktive adresse på strøget ikke er nødvendig, og man dermed sparer meget på huslejen.

Decleor Rosemary Black Clay Cleansing Gel 100 ml kun kr. 178.60

Køber du varer online, giver de dig lidt bedre rettigheder, som ikke nødvendigvis findes i fysiske butikker. Danske webshops skal jf. loven give 14 dages returret. når produkterne er købt online, en del shops efterhånden giver endnu mere det er slet ikke ualmindeligt, at få 30, 60 eller 90 dages returret i dag. En stor fordel for dig som forbruger er, at webshops har deres priser online, og det gør en prissammenligning let, uden af være afhængig af, at det skal være tæt på din bopæl. Du kan oven i købet gøre det direkte på din mobiltelefon i bussen eller toget. Den helt stort fordel ved købe produkterne online er at slippe for, at være underlagt butikkernes åbningstider. Dine varer bliver sendt direkte hjem til dig, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, og det giver en god fleksibilitet for dig. Du kan også springe en lang kø ved kassen over så gå bare direkte til kassen, når du har fundet dine varer, og betal med det samme, så ungå de trælse frustrationer over, at det kan tage så lang tid for folk at finde de sidste mønter frem.

33 anmeldelser af Decleor Rosemary Black Clay Cleansing Gel 100 ml

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Decleor Rosemary Black Clay Cleansing Gel 100 ml”